امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31

(19-05-2021، 8:01)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 22:08)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخیر نمیشه با اون بری!-_-
ببین به دخترت چی گفتتتتت
مثل اینکه پولشونو خوردم-_-
چرا نمیشع؟
غلط خورده کسی به دختر من حرف بزنه!

خیخ به موقع اومدی بیا ریدیکا):
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ ، شـــقآیــق
آگهی
(19-05-2021، 8:20)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرع واقعا سیدی موسوی ھا ھمہ سیدن بہ بہ سید چ اسم زیبایی داری فک کنم پدر مادرت بر خلاف تو آدم سالم و مذھبی ھستن پس تو چرا اینجوری نیستی؟ حیف نیس سید ھم باشی اسمتم زیبا بعد شدی کافر آخہ واس چی؟
جایی نگو سیدم و از ھمہ مھمتر اسمتو عوض کن بعد ھر کارو دوس داشتی بکن چ بیکاری نشستی تئوری و فرضیہ ھای داروین رو خوندی او کتابا نویسندش کیہ؟
تو ھم بشین عقاید و فطرت نوشتہ استاد قرائتی رو بخون ببینم ھنوز میگی ما انسانھا میمونیم
حاجی اصفھان ھیئت سیدرضا نریمانی یا امیر برومند بودی؟
من سیدرضا بودم
التماس اندیشہ

@"Alien"
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Prometheus
سلام بر او
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(19-05-2021، 4:26)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عایا جغد درسخوانی همانند من وجود دارد؟:/
صبح همگی بخیر^^
الهی امتحان شیمی ب خوبی و خوشی و نمرات عالی پاس شود^^

(19-05-2021، 4:25)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اصلا نخوابیدم :/

منم:/

گند زدم....
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط моои
@shahid
این دفعه اخطار دریافت کردید
دفعه ی بعد محروم میشین
@*VENUS*
بهار جان عکس آواتارت کیع؟
بش میخوره از اون بازیگرای خلیجی باشه
 سپاس شده توسط *VENUS*
(19-05-2021، 9:39)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*

سلام عزیزه دلم ^^
اسمش Lana Del Rey هستش
و خوانندست
 سپاس شده توسط моои
(19-05-2021، 9:41)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 9:39)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*

سلام عزیزه دلم ^^
اسمش Lana Del Rey  هستش
و خوانندست

هووم ک اینطور^^
 سپاس شده توسط *VENUS*
@shahid

کی گفته من کافرم Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01

من خدارو که بهتر از تو میشناسم حاج اقا

بیخیال بحث شو دیگه...
 سپاس شده توسط *VENUS* ، شـــقآیــق
kaffe2
 سپاس شده توسط *VENUS* ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان