امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31

(19-05-2021، 13:12)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 13:11)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطمه سهون زاده از خونمون .-.
و شما؟

اصغر قلی زاده از غلام آباد

خوشوقتم
عکس؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Emmɑ
آگهی
(19-05-2021، 13:12)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 13:10)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جاست میمون درختی

-_- بابای اوتیس بودا..تو رعیس مزرعه -_-

همون که مرد؟!
 سپاس شده توسط Prometheus
(19-05-2021، 13:11)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 12:56)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ددی نسبت به همه چی ضد ضربست عشقکم
هیچی ناراحتش نمیکنه
فکر کنم فقط یه پاشنه اشیل داره ((((:
از این حرفت خوشم نیومد ((: 
ولی خیلی سفت میگم، عمرا اگه پاشنه ی آشیلو بلد باشی ((: 
(19-05-2021، 13:02)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=297034&pid=3765287#pid3765287

این اصلیه نییست (((((((:
مگه پاشنه آشیلت من نیستم ؟ -___-

طلاقت میدم
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، esiesi
(19-05-2021، 13:13)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 13:12)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اومدم اعتراف کنم اون صدای من نبود Bb7 صدای بست فرندم زهرا بود خخخ

جدی؟
با اجازتون-.-
من صدای ایت الله رفسنجانی رو دارم ...هق
(19-05-2021، 13:06)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره
صدای بچه هامون همه مثل گوینده هاست ._.
من واقعا نمیتونم اینجوری صحبت کنم
بچه های این دوره همه خوش صدان 
ما قدیمیا صدای تراکتور میدیم فقط ):
(19-05-2021، 13:06)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو دروغ ؟ -___-

چرا که نه
تو اگه همون بهاری که با من یه روح در دو کالبد بود، دروغ گفتن بلدی
خیلیم بلدی 
رو دستتم نیست ((((: 
گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 135
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، *VENUS*
(19-05-2021، 13:13)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 13:12)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حق داری منم هنوز در تعجبم

Telegh_01
خوبه

برای کار تیزر تبلیغاتی بدرد میخورید
از این کار متنفرم:^
(19-05-2021، 13:14)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصغر قلی زاده از غلام آباد

خوشوقتم
عکس؟
گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 135
شما؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، _sehun_ ، *VENUS*
@امیر‌حسین
نمایشگاه فرش گیلان تو جاده تهرانو رفتی؟! Telegh_01
 سپاس شده توسط امیر‌حسین
(19-05-2021، 13:13)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا ما نه صدا داریم نه قیافه
از دار دنیا فقط یه مو داشتیم که اونم زدیم Telegh_01

._.

دیگه با من حرف نزن ._.
وقتی میبینم یکی واقعا خوبه ولی اعتماد بنفس نداره عصبی میشم -__-
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(19-05-2021، 13:15)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@امیر‌حسین
نمایشگاه فرش گیلان تو جاده تهرانو رفتی؟! Telegh_01

وای ارهTelegh_01
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان