امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31

(19-05-2021، 13:15)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 13:13)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01
خوبه

برای کار تیزر تبلیغاتی بدرد میخورید
از این کار متنفرم:^

متاسفم برات ..
اگه بدونی چقد خوبه این حرفنو هیچوقت نمیزنی
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، شـــقآیــق
آگهی
(19-05-2021، 13:15)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 13:06)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره
صدای بچه هامون همه مثل گوینده هاست ._.
من واقعا نمیتونم اینجوری صحبت کنم
بچه های این دوره همه خوش صدان 
ما قدیمیا صدای تراکتور میدیم فقط ):
(19-05-2021، 13:06)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو دروغ ؟ -___-

چرا که نه
تو اگه همون بهاری که با من یه روح در دو کالبد بود، دروغ گفتن بلدی
خیلیم بلدی 
رو دستتم نیست ((((: 
._.

میدونی بحث بلد بودن نیست
بحث خواستن و نخواستنه
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، esiesi
(19-05-2021، 13:14)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 13:12)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_- بابای اوتیس بودا..تو رعیس مزرعه -_-

همون که مرد؟!

اره...
صدا من شبیه اون میشه وقتی صبح بیدار میشم .-.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
(19-05-2021، 13:15)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 13:14)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشوقتم
عکس؟
گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 136
شما؟

خیلی خوشگلی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Emmɑ ، *VENUS* ، شـــقآیــق
(19-05-2021، 13:17)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 13:15)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از این کار متنفرم:^

متاسفم برات ..
اگه بدونی چقد خوبه این حرفنو هیچوقت نمیزنی

خوشبختانه کار و کاسبی و دارم دا
اگه به اونجا ها رسید تعریفش و میکنم
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(19-05-2021، 13:16)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 13:15)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@امیر‌حسین
نمایشگاه فرش گیلان تو جاده تهرانو رفتی؟! Telegh_01

وای ارهTelegh_01

بچه بودم مادربزرگم اونجا غرفه داشت
بعد یه گوینده بود جلوی در
لانتی خیلی صدا خوب بود
همیشه امیدوار بودم صداش مثل قیافش باشه
یه بار که در دفترش باز بود دیدمش
تمام تصوراتم بهم خوردTelegh_01
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، امیر‌حسین ، شـــقآیــق
(19-05-2021، 13:17)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 13:15)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما؟

خیلی خوشگلی
هی بابا خفن
دوست دختر داری؟
 سپاس شده توسط _sehun_ ، شـــقآیــق
(19-05-2021، 13:14)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من به این خوشکلی/خوش صدایی نشستم جلوتون واح واح4fvf

تو و ملیکا جزو استثناعات خلقتین *-*
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، شـــقآیــق
(19-05-2021، 13:15)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 13:13)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا ما نه صدا داریم نه قیافه
از دار دنیا فقط یه مو داشتیم که اونم زدیم Telegh_01

._.

دیگه با من حرف نزن ._.
وقتی میبینم یکی واقعا خوبه ولی اعتماد بنفس نداره عصبی میشم -__-
والا من کجام خوبه؟!Telegh_01
 سپاس شده توسط *VENUS* ، شـــقآیــق
(19-05-2021، 13:11)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودش پرید رفت!
پس کار های بزرگی کردی=)
مشتی کار بزرگا رو اون سنجابه میکرد، سید هیچکار خاصی نمیکرد ((: 
(19-05-2021، 13:13)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه خدا همه چیزو به ادم یک جا نمیده ((((:
مثلا من خوشگلم ولی صدام زشته bathtime

بهاااار، دهنتو ببنننند (((: 
تو صدات زشته دیگه؟ باشه ((:
+
نه لزوما این نیست که صدا یا تصویر بده یکی دیگه رو نده
، مثلا به من جفتشو نداده (((: 
(19-05-2021، 13:14)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه پاشنه آشیلت من نیستم ؟ -___-

طلاقت میدم

فهمیده 
دیگه ایمورتال نیستیم 
شت
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان