امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31

(19-05-2021، 13:25)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 13:24)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از وقتی فهمیدم پسرا صورتی دوس دارن از صورتی بدم اومده((:

رنگ جنسیت نداره D;

همچنین لباسا(:
نمیدونم کی این کلیشه هارو آورد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Волшебник ، شـــقآیــق
آگهی
(19-05-2021، 13:24)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 13:21)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عع
کار و کاسبیت چیه؟
نمیشه گفت کامل کامل شده
کار مصاحبم داره تکمیل میشه
مجری گری/دوبلوری
من به هر دو تاش علاقه دارم!
زیاد طول نمیکشه سریع کارم راه میفته!

خب منم منظورم همچین چیزایی بود ..
با پیج اینستاگرام شروع کن زود معروف میشی
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(19-05-2021، 13:25)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 13:24)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رنگ جنسیت نداره D;

اره میدونم داداش(((:
ولی منظورم چیز دیگه بود((:
بیشتر فکر کن میفهمی-_-(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط Волшебник ، امیر‌حسین ، *VENUS*
(19-05-2021، 13:25)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 13:24)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محوش شدم*-*
گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 139
برای منم قیافه اصلا مهم نیست.مهم اخلاقه سگیه که داره

وای نمیخواد باهات کات کنه؟
برا چی باید کات کنه؟من دوسش دارم!!اون بخشی از وجود منه
 سپاس شده توسط _sehun_ ، شـــقآیــق
(19-05-2021، 13:25)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 13:23)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایییی واییی
خودت که میدونی لهجه رشتی خیلی لهجه داغانیه
بعد یه هم کلاسی داشتم
اسمش هلیا بود موهاش تا کمرش بود بعد طلایی
پوست سفید
چشم رنگی
ولی فقط کافی بود صحبت کنهTelegh_01

واای خداا ارهههه 25r30رفته بودم لاهیجان ی سوپر مارکتی
ی دختره دااااااااااااااااااااف ، رفیقم به شوخی گیلکی گفت اَشَن چَنده؟ دیدم دختره با لهجه غلیییییییییییییییظ گیلکی جوابشو داد ..

ینی باورت نمیشه قفل کردیم دوساعت Telegh_07

تو این لحظه تو گلوی ادم بغض گیر میکنه(":
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

من زرد و آبی و یشمی دوست دارم(((::::
 سپاس شده توسط Волшебник ، شـــقآیــق
(19-05-2021، 13:26)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رنگ جنسیت نداره D;

همچنین لباسا(:
نمیدونم کی این کلیشه هارو آورد

باو چیز دیگه منظورم بود/:
(((:
 سپاس شده توسط _sehun_
(19-05-2021، 13:23)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 13:22)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بگم دقیقا کجاهات خوبه؟ :۷
صورتت واقعااا خوشگله
موهات محشره
اندام و هیکل و قد و اینا رو هم که تو پ.خ گفتم . اینجا نمیگم که چشم میخوری
صداتم که به قول صورتی شبیه سوگنده آیندست
هنرمندم که هستی

تو دیگه واقعااااا چی میخوای لاناتی ._.

اینجوری میگی من روش کراش میزنم

صورتی؟ صوووووووووووووووووووووووووووورتی؟
کراشتو از رو دختر من بردار :۷

تازه پلنگشو برات حذف کردم 14k
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(19-05-2021، 13:23)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایییی واییی
خودت که میدونی لهجه رشتی خیلی لهجه داغانیه
بعد یه هم کلاسی داشتم
اسمش هلیا بود موهاش تا کمرش بود بعد طلایی
پوست سفید
چشم رنگی
ولی فقط کافی بود صحبت کنهTelegh_01
نگووووووووو
خیلی قشنگهههههه ((: 
من همیشه توی لیست آرزوهام یه دوست دختر رشتی یا لاهیجانی بوده ((: 
(19-05-2021، 13:24)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو فکر میکنی صدام خوبه ؟ :ngh:
+

پاشنه اشیلت اگه من نیستم پس چیه ؟! >.<
آره دلبر، همه چیت خوبه 
فقط مشکل اون اخلاقته، اون زبووونت :v
+
پاشنه آشیلم تویی دیگه 
داشتم انکار میکردم که دشمنا و کارتل و مافیای روسیه نفهمن، که فهمیدن دیگه
به شهری از گ و الف رفتم ((: 
گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 139
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
(19-05-2021، 13:26)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 13:25)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای نمیخواد باهات کات کنه؟
برا چی باید کات کنه؟من دوسش دارم!!اون بخشی از وجود منه

گفتم بیاد با من رل بزنه
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان