امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31

(19-05-2021، 14:13)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 14:10)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"امیر‌ حسین"
من حرف بدی زدم؟

آره

چی گفتم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
آگهی
(19-05-2021، 14:11)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 14:10)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینا بزرگن مگه نمیدونستی؟همشون چون بزرگن همه کار میتونن کنن ولی ما بچه ایمD:
ارزش اینو نداره خودتو بخاطرشون ناراحت کنی

آره ما بچه ایم چون نه پارتی داریم ن بلدیم خود شیرینی کنیم(:
بیا پ.خ(:
حرفامونو پاک میکنن(:
برا من ادا حال بدا رو درنیار برا چی ناراحت میشی دخترم؟انقدر برات مهمن؟؟؟
 سپاس شده توسط _sehun_ ، شـــقآیــق
تو مگه دوسم نداشتی چرا رفتی تنهام گذاشتی c24
@sober
 سپاس شده توسط sober
(19-05-2021، 14:13)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 14:13)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره

چی گفتم

حرف بد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(19-05-2021، 14:12)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 14:11)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عشقمممم
مرسی عالیم
چه خبر؟
خداروشکرررر8
هیچ خواهر سلامتیت8
تو چخبر عزیزم

قربونت منم خوبم^^
سلامتی
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel*
(19-05-2021، 14:10)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@امیر‌حسین
من حرف بدی زدم؟

چطور؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(19-05-2021، 14:13)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 14:11)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره ما بچه ایم چون نه پارتی داریم ن بلدیم خود شیرینی کنیم(:
بیا پ.خ(:
حرفامونو پاک میکنن(:
برا من ادا حال بدا رو درنیار برا چی ناراحت میشی دخترم؟انقدر برات مهمن؟؟؟

بدحال نشدم .-. اصلا هیچیم نیستن اینا /:
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق
(19-05-2021، 14:14)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 14:13)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی گفتم

حرف بد
مسخره نکن..چی گفتم

(19-05-2021، 14:14)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 14:12)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداروشکرررر8
هیچ خواهر سلامتیت8
تو چخبر عزیزم

قربونت منم خوبم^^
سلامتی
خداروشکر ..سلامت باشییی♥️✨
(((:
 سپاس شده توسط sober
(19-05-2021، 14:06)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 14:03)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شمرنده. هنوز نرفتم گوش کنم.
ولی خب اینکه صدات بد باشه دور از انتظار نبود برام.

.__.
بیخود !
من حالا یه چیزی گفتم
تو چرا تایید میکنی
تو مگه سوگلی من نیستی
تو باید پشتم باشی مردک ._.
مثلا من میگم نهههههه واااای صدام خوب نیستتتت
بعد تو باید بگی نههههه این چه حرفیه ! صدای شما خیلیم زیباست ._.

این چه حرفیه صدای شما بسیار زیباست.
من همیشه پشتتم . هروقت خواستی بری دعوا زنگ بزن =/
واقعا شما زیبا ترین صدا رو بین تمامی اعضای انجمن دارید!
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*
(19-05-2021، 14:13)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 14:10)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهش می کنم
خوبی؟

شکر
خودت خوبی؟
کنکورو چ کردی؟

خوبم
فعلا بی خیالش شدم تا بعد
پایه م خیلی ضعیفه
ولی خب دارم می خونم و پایه مو قوی تر می کنم چون ارشد قبولی خیلی سخته اونم تهران
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel* ، امیر‌حسین

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: