امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31

(19-05-2021، 14:14)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 14:10)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"امیر‌ح سین"
من حرف بدی زدم؟

چطور؟

نمیدونم ..حس کردم چیز بدی گفتم
اگه گفتم،ببخشید
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
آگهی
(19-05-2021، 14:14)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 14:13)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برا من ادا حال بدا رو درنیار برا چی ناراحت میشی دخترم؟انقدر برات مهمن؟؟؟

بدحال نشدم .-. اصلا هیچیم نیستن اینا /:

اینا ادمای ه*ل دوست دارن
مثل خودشون باش خیخیخیخیخ
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، _sehun_
(19-05-2021، 14:08)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماسک بزن ددی>_<
خدا پشت و پناهت
باشه عشق ددی 
مراقب هم باشین با مامی
(19-05-2021، 14:08)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دانشگاه؟
باشه بعدا حرف می زنیم
موفق باشی^^
آره 
حضوری شدم من
تا بعد 
مرسی 
(19-05-2021، 14:09)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دانشگاه ؟ الان ؟ چرا؟

کلاس!
حضوری!
گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 152
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، sober ، شـــقآیــق ، *VENUS*
(19-05-2021، 14:15)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 14:14)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرف بد
مسخره نکن..چی گفتم

همین الان گفتی (من حرف بدی زدم؟) خب حرف بدی زدی دیگه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(19-05-2021، 14:16)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 14:15)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مسخره نکن..چی گفتم

همین الان گفتی (من حرف بدی زدم؟) خب حرف بدی زدی دیگه

سهندددددددددددددددددددددددددد
(((:
@Medusa
ا دی اکتیو اومدهههه D:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق ، Medusa
انجمن برام قاطی کرده رو هر اطلاعیه میزنم از یه جا دیگه سر در میارم
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Medusa
@Medusa
اهای اهای اهای خانوم خوشگله
چیزی که زیر پات گذاشتی دله c24
 سپاس شده توسط sober ، شـــقآیــق ، Medusa
(19-05-2021، 14:13)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو مگه دوسم نداشتی چرا رفتی تنهام گذاشتی c24
@sober

بعدا بهت میگم چرا رفتم ولی اینکه دوستت دارم غیرقابل انکاره .-.
فعلا عشقم
دوستت دارم♡
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel* ، Medusa
Hi all
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Emmɑ ، *Aɴѕel* ، Medusa

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان