امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31

(19-05-2021، 18:21)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من امشب دوستش داشتم من امشب دوستش داشتم من امشب دوستش داشتم ************ احمد ذوقی تو منو امتحان کن ماشین بفرستم ماشین خودمه یا صد تومن میدم بهت هرطرو دوست داری هرطرو دوست داری هرطرو دوست داری توروخدا جا کن جا کن جا کن جا کن جا کن جا کن جا کن توروخدا جا کن گور پدر سد ناصر گور پدر شما گور پدر شهلا خداوکیلی نیا یکی دوتا وسپایه یکی دوتا گدایه یکی دوتا احمده اونم شانس مایه میخورم با زبان اسمت چیه جااااااااان جا کن جا کن جا کن

فقط بگو کی ای Telegh_01
سکوت قلبتو بشکنو برگرد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Untitled_e0628.png
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel* ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، Medusa
آگهی
(19-05-2021، 18:21)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من امشب دوستش داشتم من امشب دوستش داشتم من امشب دوستش داشتم ************ احمد ذوقی تو منو امتحان کن ماشین بفرستم ماشین خودمه یا صد تومن میدم بهت هرطرو دوست داری هرطرو دوست داری هرطرو دوست داری توروخدا جا کن جا کن جا کن جا کن جا کن جا کن جا کن توروخدا جا کن گور پدر سد ناصر گور پدر شما گور پدر شهلا خداوکیلی نیا یکی دوتا وسپایه یکی دوتا گدایه یکی دوتا احمده اونم شانس مایه میخورم با زبان اسمت چیه جااااااااان جا کن جا کن جا کن

فقط بگو کی ای Telegh_01

جرررررررررررررررررررررررررر
فکر کنم بدونم کیهTelegh_26بردو نفر شک دارمTelegh_26Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Mohlek ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، Medusa

فقط بگو کی ای Telegh_01

Telegh_01 Telegh_01
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Emmɑ ، Medusa ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، شـــقآیــق
هنوز هیچ پیامی برای شما ارسال نشده است !
ناشناس
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Medusa ، shghyegh ، *VENUS* ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، شـــقآیــق
(19-05-2021، 18:21)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 18:18)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سهندو بگین بیااااد :۷
الان میگم
(19-05-2021، 18:19)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیا روبیکا دارن اعلام حضور کنن<:
میخوام گروه بزنم

مننننننو ک داری دیگه

بگو بیاد هر چی فحش داره بدهههه
الان وقتشه Telegh_01
 سپاس شده توسط Medusa ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
(19-05-2021، 18:23)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه من فرستادم ک:/
 سپاس شده توسط Medusa ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، shghyegh ، Mohlek
(19-05-2021، 18:22)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 18:20)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کپی پیست می‌کنه خواهررر تو چه ساده‌ای. (((((:

متن لینکو برمی‌داره می‌ندازه آدرس‌بار مرورگر

اذیت نکن دختر عه Telegh_01

اینهمه اون یه بارم من. :v

(19-05-2021، 18:23)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مظلوم‌نمای دروغگوووو
 سپاس شده توسط *VENUS* ، Mohlek ، *Aɴѕel* ، shghyegh ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ

دروغ میگه!
من جواب دادم همون موقع
 سپاس شده توسط Medusa ، shghyegh ، Mohlek ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(19-05-2021، 18:21)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 18:06)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مغرور بودن چیز بدی نیستا
من گفتم._.
#حمایت از کسایی که میترسن جواب بدن

عجب (((((((:
آدمای مغرور از نظر من همیشه جذابن
دوست داشتنین
از بچگی ادمای مغرورو دوست داشتم
 سپاس شده توسط Medusa ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
بقرآن مجید نوشته هنوز کسی پیامی نداده
حالا بصبرین دوباره برم
ناشناس
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان