امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴32

(19-05-2021، 19:35)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*شما بسیار فرد خوبی هستید شاید برخی اوقات با هم درباره مسائل مختلف اتفاق نظر نداشته باشیم اما این باعث نمی شود که من شما را بی ارزش بدانم. البتا باید بگویم که متاسفانه شما بهترین مدیر فلش نیستید بدکه امیر بهترین مدیر فلش است.

@سهَ‌ند
@امیر‌حسین

وای! 25r30

Telegh_01Telegh_01Telegh_01 وای سهنددددددد
 سپاس شده توسط Medusa
آگهی
@سهَ‌ند
شما خیلی دختر خوبی هستید خوشحالم که با شما آشنا شدم و می توانم گاهی اوقات بیشتر با شما صحبت کنم چون که شما هم صحبت بسیار خوبی هستید. امیدوارم که همیشه خوب باشید
خیلی سمی Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق
(19-05-2021، 19:35)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*شما بسیار فرد خوبی هستید شاید برخی اوقات با هم درباره مسائل مختلف اتفاق نظر نداشته باشیم اما این باعث نمی شود که من شما را بی ارزش بدانم. البتا باید بگویم که متاسفانه شما بهترین مدیر فلش نیستید بدکه امیر بهترین مدیر فلش است.

@سهَ‌ند
@امیر‌حسین

وای! 25r30

؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(19-05-2021، 19:35)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 19:31)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه؟!
اسم جدیدم هیچکسه؟ ._.

._.

-___-
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
(19-05-2021، 19:34)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 19:30)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از قلب شکسته م حرف میزنم تو کرم میریزی ؟ ))))):
خائن ):

بیا بچسبونش
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/1378609.jpg

چخه چخه !
 سپاس شده توسط _sehun_ ، شـــقآیــق
پشمام ریخت
فعلا خداحافظ!
 سپاس شده توسط shghyegh ، Emmɑ ، شـــقآیــق ، *VENUS*
(19-05-2021، 19:35)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*
کیو بن کردی؟؟
همون بود

من کسیو واسه توهین به خودم بن نکردم تا امروز
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، shghyegh ، شـــقآیــق

البتا باید بگویم که متاسفانه شما بهترین مدیر فلش نیستید بدکه امیر بهترین مدیر فلش است.

وای! 25r30

راس گفتم دیگه. البته این تو اون یکی نظرسنجی بود
ناشناس
 سپاس شده توسط shghyegh
(19-05-2021، 19:37)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پشمام ریخت
فعلا خداحافظ!

سکوت قلبتو بشکنو برگرد
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
های گلای تو خونه محصلای نمونه
 سپاس شده توسط shghyegh ، شـــقآیــق ، *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان