امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴32

(20-05-2021، 0:27)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 0:25)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاقا چقد بی ادبین خداوکیلی
این حرفارو جلو من نزنین
زشته مامانم دعوام میکنه vvvv:

والا فعلا نفوذمون در حد تیتابه ولی چشم به آپشنامون اضافه میکنیم.vv:

من مگه حرفه بدی زدم؟!
تو ذهنت منحرفه :۷
ذهن هارا باید شُست
جور دیگر باید دید

من پیتزا میخواممممممم

(20-05-2021، 0:26)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشقت یک طرفست):::اون منو دوست داره._.
کلیپ

مهم نیست
من بازم عاشقشم

چه کلیپی ؟! ^^
باید مغزمو با الکل ضد عفونی کنم vv:

به امیر بگم برات بگیره ؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط *VENUS* ، شـــقآیــق ، shghyegh
آگهی
(20-05-2021، 0:29)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 0:27)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من مگه حرفه بدی زدم؟!
تو ذهنت منحرفه :۷
ذهن هارا باید شُست
جور دیگر باید دید

من پیتزا میخواممممممم

مهم نیست
من بازم عاشقشم

چه کلیپی ؟! ^^

به امیر بگم برات بگیره ؟
حالا چرا امیر ؟!
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
(20-05-2021، 0:30)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 0:29)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به امیر بگم برات بگیره ؟
حالا چرا امیر ؟!
چون میشه ایسگا گیری کرد ازش و با یه مظلوم نمایی واس همه بچه ها پیتزا بگیره vvv:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط *VENUS* ، شـــقآیــق
(20-05-2021، 0:31)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 0:30)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا چرا امیر ؟!

امیرو چقدر میشناسی ؟ ._.

چون باید بگم کاملااا در اشتباهی ._.
یهو دیدی مجبور شدی واسه امیرو کل دوستاش پیتزا بخری :>
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
(20-05-2021، 0:33)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 0:31)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیرو چقدر میشناسی ؟ ._.

زیاد vv:

باش بابا همتون خسیسین
کلیه هامو میفروشم واست پیتزا میگیرم
فقط بدون اون پیتزایی که میخوری
اون با خون یه عادم به دست اومده...
ناشناس
 سپاس شده توسط *VENUS* ، شـــقآیــق
(20-05-2021، 0:34)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 0:33)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیرو چقدر میشناسی ؟ ._.

زیاد vv:

باش بابا همتون خسیسین

آخ جون پیتزا bathtime
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، shghyegh ، Mohlek
(20-05-2021، 0:35)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 0:34)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زیاد vv:

باش بابا همتون خسیسین

آخ جون پیتزا bathtime
روح هیتلر تو قبر لرزید Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط *VENUS*
(20-05-2021، 0:41)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 0:35)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخ جون پیتزا bathtime

صحبت از پیتزاست
دیگه هیچی مهم نیست bathtime

@Ɗєя_Mσηɗ مگه نه ؟
 سپاس شده توسط Mohlek ، Ɗєя_Mσηɗ
(20-05-2021، 0:44)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 0:41)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صحبت از پیتزاست
من همین امشب فلشو ترک میکنم Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط *VENUS*
(20-05-2021، 0:45)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 0:44)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صحبت از پیتزاست
من همین امشب فلشو ترک میکنم Telegh_01

پیتزا منو بده بعد برو :۷
 سپاس شده توسط Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان