امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴32

(20-05-2021، 10:52)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 10:50)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامی جون!

افرین<:

توام موافقی با حرفم قطعا 
گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴32 43
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
آگهی
سلـــــــــــــــــــــــــــام (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
(20-05-2021، 10:52)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 10:50)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واو....زنم که همش قهر میکنه -_-
خوب کاری میکنه
خواهرشوهر رویایی

به مولا؟ :/

دخترخاله شوهر رویایی؟ یا خواهر شوهر؟ ::|

فعلا خداحافظظظ
 سپاس شده توسط Emmɑ
(20-05-2021، 10:25)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 0:05)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوباره حذف شدم؟
مگه قبلا حذف شده بودم؟
بالاخره تگ کردی ^^
آره، لیست دوستان من هی خالی میشه دو ساله ((:
اد میکردم، میرفتم، میومدم، لیستم خالی بود.
دیگه مجبوور بودممم ((: 
(20-05-2021، 0:08)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@esiesi
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://digi-form.ir/formbemola
اینو پر کن v:
جواب دادم، از جوابامم مشخصه منم، کاملا (((: 
سوالای من محرمانه و اینا نداره، همه ره بریز وسط، من ابایی ندارم ((((((:

(20-05-2021، 0:16)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نَکَن منو
میبینی صداش چقدر قشنگه؟ الکی میگه صدام فلانه و اینا

مچکرم عزیزه دله قشنگم ^^
 سپاس شده توسط esiesi ، *Aɴѕel*
(20-05-2021، 10:54)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 10:52)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب کاری میکنه
خواهرشوهر رویایی

به مولا؟ :/

دخترخاله شوهر رویایی؟ یا خواهر شوهر؟ ::|

فعلا خداحافظظظ
اره
تا تو باشی زن داداشمو اذیت کنی
 سپاس شده توسط Prometheus
(20-05-2021، 10:41)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"

._.
والا برادر تخمه فک نمیکنم چیز خاصی باشه
اصن یارو تو سال ۹۶ تو خندوانه دقیقا همینو جلو تلویزیون گفت!
اینجوری فکر کنیم همه باید بن شن اصن
نمیشه ۲۱۸ هزار کاربرو مجبور کرد از یه الفاز و یه نوع صحبت استفاده کنن
خب این طبیعیه که خیلیا با لفظ کیوت و اینا حال نکنن
تا یجایی اگه میشه آزادی بزارین واسمون
منم درک میکنم چرا میگین کسی فحش نده
منم میدونم فحش و اینا اگه گزارشش برسه مممنه انجمنو هم فیلتر کنن حتی بخاطرش
بازم چشم
ما همچنات در راستای کسب رضایت شما پیش میریم vvv:
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus
جواب سلام واجبه هــآ...
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط *VENUS*
(20-05-2021، 10:35)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 10:00)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو چرا فعالیت نمیکنی؟ 2mo5
والا فعلا حسش نی
بعد امتحانات چشم

پیتزا ی من کو؟
 سپاس شده توسط Mohlek ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، *Aɴѕel*
(20-05-2021، 10:55)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مچکرم عزیز دل قشنگم ^^

هوراااا 
بالاخره در انظار عمومی به من گفت عزیز دلم (((((: 
گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴32 43
 سپاس شده توسط *VENUS* ، *Aɴѕel*
(20-05-2021، 10:57)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جواب سلام واجبه هــآ...

سلام عزیزممم ^^
خوبی ؟
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: