امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴32

(20-05-2021، 12:05)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 12:03)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نهههههه یکم مشکوک میشدی خب
چرا مامانا باید چایی بدن ب بچه هاشوووون Telegh_45 Telegh_01

دختر خوبی بودی  crying

دلم برات تنگ ميشه
تشيع جنازم نيـــآ
مامانم ببينتت مشكوك ميشه بهت...Telegh_0145

آخ آخ آخ چقد گفتم گوش کن ب حرفممممم crying Big Grin

باشه من مث فیلما از دور نگا میکنم با ی پالتوی بلندو عینک افتابی Be1 Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، شـــقآیــق
آگهی
(20-05-2021، 12:06)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 12:05)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو باید بخری :۷
@"Alien"
حاجی داری ۱۰۰ تومن دستی بدی ؟
ول بکن نیستن اینا
یه پیتزا واسشون بگیریم ولمون کنن vvv:

اخ جون cof
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
(20-05-2021، 12:06)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 12:05)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو باید بخری :۷
@"Alien"
حاجی داری ۱۰۰ تومن دستی بدی ؟
ول بکن نیستن اینا
یه پیتزا واسشون بگیریم ولمون کنن vvv:

اره بیا بگیر 245
 سپاس شده توسط *VENUS* ، Mohlek ، شـــقآیــق
(20-05-2021، 12:07)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 12:05)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم برات تنگ ميشه
تشيع جنازم نيـــآ
مامانم ببينتت مشكوك ميشه بهت...Telegh_0145

آخ آخ آخ چقد گفتم گوش کن ب حرفممممم crying  Big Grin

پاي سيبم مهم داد...
crying crying
ماماني دلم برات ميتنگه
اوه اوه شما بايد كاراگاهي چيزي ميشدهTelegh_01
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط shghyegh ، شـــقآیــق ، Mohlek
(20-05-2021، 12:06)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 12:01)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن نترس من گوشتتم بخورم استخوونتو دور نمیندازم Telegh_01

هههيييي ميخوري منو؟15

نههه ابن ضرب المثل بود Telegh_01
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، شـــقآیــق ، Mohlek
(20-05-2021، 12:06)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب لابد کردی -___-

چی کار کردی دخترم ناراحته؟

یه پیج تو روبیکا دیده اسمش alien_b بعد میگه دوست دخترته Telegh_01Telegh_014545

وای lollllllllllllllzzzz
این واقعااااا دختره منه !
خب لابد هست دیگه ! کیه این؟ هان ؟!؟!؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Prometheus ، شـــقآیــق ، Mohlek
(20-05-2021، 12:00)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 11:56)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهار هیچوقت تنها نیست، من تو پلتفرمای دیگه کنارشم
اگه فکر کرده ولش میکنم کور خونده (((: 
اینو ببین *-*
نمیدونم کی نوشته
http://dl.akskhor.ir/uploads1/346D9316-B590-4A3E-B26C-6C77643EB282.jpeg

ببین چقدر به هم میایم ((: 
قشنگ گفته خدایی 
ممنونم دخترم/پسرم
گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴32 54
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، *VENUS* ، شـــقآیــق ، Mohlek
(20-05-2021، 12:08)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 12:06)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هههيييي ميخوري منو؟15

نههه ابن ضرب المثل بود  Telegh_01

عع واقعا...46
مرســـي مامان گلم ولي مشكوكيا زيادي مهربون شدي Big Grin
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط shghyegh ، شـــقآیــق ، Mohlek
(20-05-2021، 12:08)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 12:07)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخ آخ آخ چقد گفتم گوش کن ب حرفممممم crying  Big Grin

پاي سيبم مهم داد...
crying  crying
ماماني دلم برات ميتنگه
اوه اوه شما بايد كاراگاهي چيزي ميشدهTelegh_01

میرن ادمااااااا
از اونا فقططططط
اون تاپیکاشوووون
ب جا میمونهههه ههههههه
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، شـــقآیــق ، Mohlek
(20-05-2021، 12:07)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 0:44)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صحبت از پیتزاست
دیگه هیچی مهم نیست bathtime

@Ɗєя_Mσηɗ مگه نه ؟

دقیقا همینه4fvf
پیتزا باشه من اصن این آقا رو نمیشناسم D:

دیدی حسام؟ cof
مچکرم که حمایتم کردی :>
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek ، Ɗєя_Mσηɗ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان