امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴32

(20-05-2021، 13:25)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@shghyegh

مرگ من!
دروغ...
راستي پشت صحنه اعلام كرده مامان پاپاش گفتن كه بچه هاشون خوب نبودن
بهشو گفتن مگه شما قاضي ايد؟
خدا هست اون بالا قيامت به حساب اعمالشون ميرسه ديگه...
از نظر من بايد كسايي كه ميخوان بچه دار شن تست رفتار و سلامت بدن كه نزنن بچه رو با هزار تا آرزو از بين ببرن
اره
اوهوم واسه پسره گفته بودن ک همش سر مسائل ارثو میراث با اینا دعوا داشته ی دلیل دیگشم ابن بوده ک یارو مجرد بوده@_@

حالا جالب اینجاس باباشم خیلی تحصیل کرده بوده اسم پسرشو از این اسطوره های قدیمی ایران برداشته ، ولی جالب تر از همه اینکه بابک خرمدین اسم ی فرمانده ای چیزی بوده ک دقیقا مرگش همینجوری بوده ، تیکه تیکه شده Bf6
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، Mohlek
آگهی
(20-05-2021، 13:33)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 13:25)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@shghyegh

مرگ من!
دروغ...
راستي پشت صحنه اعلام كرده مامان پاپاش گفتن كه بچه هاشون خوب نبودن
بهشو گفتن مگه شما قاضي ايد؟
خدا هست اون بالا قيامت به حساب اعمالشون ميرسه ديگه...
از نظر من بايد كسايي كه ميخوان بچه دار شن تست رفتار و سلامت بدن كه نزنن بچه رو با هزار تا آرزو از بين ببرن
اره
اوهوم واسه پسره گفته بودن ک همش سر مسائل ارثو میراث با اینا دعوا داشته ی دلیل دیگشم ابن بوده ک یارو مجرد بوده@_@

حالا جالب اینجاس باباشم خیلی تحصیل کرده بوده اسم پسرشو از این اسطوره های قدیمی ایران برداشته ، ولی جالب تر از همه اینکه بابک خرمدین اسم ی فرمانده ای چیزی بوده ک دقیقا مرگش همینجوری بوده ، تیکه تیکه شده  Bf6

دروغ مـــــــرگ من
البته اين پسره ككارردان سينمايي بوده فكر كنم...
خلن نه؟
خو ميخواد پير پسر شه:!
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط shghyegh
(20-05-2021، 13:35)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 13:33)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره

حالا جالب اینجاس باباشم خیلی تحصیل کرده بوده اسم پسرشو از این اسطوره های قدیمی ایران برداشته ، ولی جالب تر از همه اینکه بابک خرمدین اسم ی فرمانده ای چیزی بوده ک دقیقا مرگش همینجوری بوده ، تیکه تیکه شده  Bf6

دروغ مـــــــرگ من
خلن نه؟

ب مرگ تو Telegh_01
اره
اره
اره Telegh_01
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(20-05-2021، 13:29)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیب بیب

سلـآم (:
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(20-05-2021، 13:26)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماشاالله (((:
قربون اسمآشون40
اسم مامانشونو حدس بزن اگه تونستی (((((: 
(20-05-2021، 13:30)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا یه استثنا قائل بشو بخاطر پشنگ
نمی دونم چه حکمتی بود کل فامیل سبیل به سبیل نشسته بودن :/
ضایع بازاری شد
به روی چشم، سعی میکنم
حکمتش این بود که خواستگاریای بعدی رو سبک کار کنی، کل فامیلو نبری ((: 
آبروی آدم اگه بخواد اینجوری بره، بذار زودتر بره. نظر من اینه البته 
(20-05-2021، 13:30)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامی ددی
کجایین.^.؟

ددی اینجاست دلبر
جونم
گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴32 67
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، *Aɴѕel*
(20-05-2021، 13:36)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 13:35)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دروغ مـــــــرگ من
خلن نه؟

ب مرگ تو Telegh_01
اره
اره
اره Telegh_01

....
Telegh_01
مرض
بله بله بله
صد در صد28Telegh_01

(20-05-2021، 13:37)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 13:26)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماشاالله (((:
قربون اسمآشون40

(20-05-2021، 13:30)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ضایع بازاری شد
به روی چشم، سعی میکنم

(20-05-2021، 13:30)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامی ددی
کجایین.^.؟

ددی اینجاست دلبر
جونم

چميدونم
آخه من خودمم گربــة دارم....
يه چي تو مايه هاي همينا بايد باشه نه؟...(:40
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط esiesi ، shghyegh
(20-05-2021، 13:37)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماشاالله (((:
قربون اسمآشون40

ضایع بازاری شد
به روی چشم، سعی میکنم

مامی ددی
کجایین.^.؟

ددی اینجاست دلبر
جونم
ما که زیاد نبودیم 
طرف فقط تو یه مورد چهار تا دایی داشت=@
همون که گفتی ایشالا که خیره
https://harfeto.timefriend.net/16352332903584
 سپاس شده توسط esiesi
(20-05-2021، 12:57)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 12:43)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کاره ای نیسم
ایشالله این کارتن خابا و کسایی ک ب این روز افتادن از رو نداری و حق خوری ببخشن اینارو  Wink

شوهر پیدا کردی یا ن اخر سر؟ Smile

عزیز من اینجا جاش نیست

نه والا
بهم خیانت کرد بی فانوس
Telegh_44
هنو اشنا نشدید خیانت کرد Smile
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(20-05-2021، 13:36)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 13:29)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیب بیب

سلـآم (:

سلام عزیزم خوبی
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(20-05-2021، 13:42)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 13:36)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم (:

سلام عزیزم خوبی

ممنون عزيـــزم شما خوبــي؟(:
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان