امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴32

(20-05-2021، 13:51)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون موقع كه بچه بود اسمش فلافل بود:!
الان اسمش رائي....(ميخواستم اسمشو بزرم ناگت ديدم زيادي ضايس..
+
نيميدونم بگــو...

قشنگه که ناگت، چیش ضایعست 

اسمشو گذاشته بودن "ملیحه" (((: 
گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴32 69
 سپاس شده توسط shghyegh ، شـــقآیــق ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
آگهی
(20-05-2021، 13:57)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 13:56)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشبختم شقایق ۲۱ مازندران^^

عجب...
سه تـــــــآ شقايق چه جاذب
همچنين^^

D:
♡فدات
 سپاس شده توسط shghyegh ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، شـــقآیــق
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-20210520-152342-Instagram.jpg
دوباره هشدار میدم حواستونو جم کنین Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
@esiesi
حتما مزاحم میشم:ngh:
(((:
 سپاس شده توسط esiesi
(20-05-2021، 13:58)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 13:51)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون موقع كه بچه بود اسمش فلافل بود:!
الان اسمش رائي....(ميخواستم اسمشو بزرم ناگت ديدم زيادي ضايس..
+
نيميدونم بگــو...

قشنگه که ناگت، چیش ضایعست 

اسمشو گذاشته بودن "ملیحه" (((: 

نميدونم روش فكر ميكنم (:

چه جاذب ولي نميدونم چرا اسم انسان رو گربه دوست ندارم البته ببخشيدا(:

(20-05-2021، 13:58)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 13:57)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب...
سه تـــــــآ شقايق چه جاذب
همچنين^^

D:
♡فدات
^^
نشــي عيزم._.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Đęąđ.ğïřł ، esiesi
دیالوگ اخر هر ترم من:
چرا جوگیر شدم انقدر واحد گرفتم
دیالوگ موقع انتخاب واحد:
باباهمشونو پاس میکنیم بیشتر بگیر
الان ت مرحله اول گیر کردم یه سری درسا رو محض رضای خدا یه نگاهم ننداختم
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(20-05-2021، 13:47)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 13:37)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چميدونم
آخه من خودمم گربــة دارم....
يه چي تو مايه هاي همينا بايد باشه نه؟...(:40
ایول 
اسمش چیه؟
+
نه اصلا شبیه اینا نیست اسمش،
و اسمش قبل از این که بیاد خونه ی من روش بود، بچه های محل اسم گذاشته بودن واسش ((:

(20-05-2021، 13:40)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما که زیاد نبودیم 
طرف فقط تو یه مورد چهار تا دایی داشت=@
همون که گفتی ایشالا که خیره

داداش موردای خوبی رو انتخاب نمیکنی ((: 
بیا و یه زن مشهدی بگیر، که آقا هی بطلبه بیاین زیارت ((: 
اگر بشه خیلی خوبهSmile
 سپاس شده توسط esiesi
(20-05-2021، 11:56)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 11:50)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی بهار تنها میمونه :/
از من گفتن بود
(از بهار کمک میگیریم شما رو نگه داریم)

بهار هیچوقت تنها نیست، من تو پلتفرمای دیگه کنارشم
اگه فکر کرده ولش میکنم کور خونده (((: 

ممنونم، خیلی لطف داری به این پیرمرد، خسته

واو ^^
خوشابه حالش Big Grin
خواهش میکنم ولی خیلی خوب عمر کردین ۱۰۴ ساااال:/
 سپاس شده توسط esiesi ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(20-05-2021، 13:42)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 12:57)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیز من اینجا جاش نیست

نه والا
بهم خیانت کرد بی فانوس
Telegh_44
هنو اشنا نشدید خیانت کرد  Smile

نه بابا خیلی وقته اشنا شدیم:^
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(20-05-2021، 14:10)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتما مزاحم میشم:ngh:
واسه چی مزاحم حالا؟ ((: 

(20-05-2021، 14:22)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگر بشه خیلی خوبهSmile
هر چی قسمته حاج علی
باید بری مشهد ببینی کیو میپسندی ((: 
(20-05-2021، 14:22)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واو ^^
خوشابه حالش  Big Grin
خواهش میکنم ولی خیلی خوب عمر کردین ۱۰۴ ساااال:/

نه بابا قدر نمیدونه که توله 
همش میپیچونه منو (((((:

دیگه کاریه که شده، اتفاقی که افتاده، تمرکزم رو اینه که تولد 199 سالگیم بمیرم (((:
گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴32 69
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، моои ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان