امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴32

(20-05-2021، 14:40)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 14:39)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن خاهر  Smile

ای داد :/
در حسرت دختر بچه ای کوچولو با موهایی تا کمر بمانید پس:/

دیگ باید ساخت Smile
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
آگهی
(20-05-2021، 14:38)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اووم._.
باید میگفتم Telegh_26
چشم خدمت میرسم؟._.
وقتتنو میگیرم؟._.
خب خدمت رسیدن و وقت گرفتن و مزاحم شدنو بیخیال
موضوعش چیه؟ 
واسه چی قراره مزاحمم بشی؟ بگو که آمادگی دفاعی لازم رو داشته باشم (((:

(20-05-2021، 14:41)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بابای بچمه<:
بابا جان من تو رو اینجوری بزرگ کردم؟ 
قرار شد وقتی که به پارتنرِ پرفکت رسیدی بری سراغ بچه
نه هر جوال لقی (((: 
گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴32 71
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، شـــقآیــق ، *Aɴѕel*
(20-05-2021، 14:37)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16214374529152
2mo5

فك كنم برا بارسوم يچي گفتم...

(20-05-2021، 14:41)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 14:34)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه عه بهار ک خوبه خانووووومه خوش اخلاقه
اینجور رفتارا ازش بعیده ک:/

من ولی به بهار حق میدم اخه ی پیرمرد ۱۰۴ ساله رو چ به دختر ۲۱ ساله:/

بله بله. هم خانومه، هم کدبانو و هنرمند و قشنگ و خوش صدا، هم خیلی کانکتیم
ولی هی شیطون میره تو جلدش  Telegh_01

بابا من ومپایرم ((: 
تا ابد 21-22 ساله ام، هم سن میزنیم، کسی شک نمیکنه، خودمم که جوون میمونم ((((:

...
خوب نيست با ومپايرا شوخي كنيــآ...
:!...
من قبلنم تو تاپيك درباره خود گفتم....
سلام هم نژاد...((:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Emmɑ ، esiesi
"خیلی خیلی خیلی زیاد تو کار همه دخالت میکنی البته الان خیلی بهتر شدی"
این کیه؟
هرکیه خاستم بگم تو دخالت کردن من دخالت نکن(;
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، *VENUS*
'''[عجـــب....]'''
نآشِنآسَم(:
(20-05-2021، 14:41)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 14:34)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه عه بهار ک خوبه خانووووومه خوش اخلاقه
اینجور رفتارا ازش بعیده ک:/

من ولی به بهار حق میدم اخه ی پیرمرد ۱۰۴ ساله رو چ به دختر ۲۱ ساله:/

بله بله. هم خانومه، هم کدبانو و هنرمند و قشنگ و خوش صدا، هم خیلی کانکتیم
ولی هی شیطون میره تو جلدش  Telegh_01

بابا من ومپایرم ((: 
تا ابد 21-22 ساله ام، هم سن میزنیم، کسی شک نمیکنه، خودمم که جوون میمونم ((((:

kaffe2

(20-05-2021، 14:48)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این کیه؟

اون ارسالت تو صدای شما ، صدای خودت نبود؟
 سپاس شده توسط Emmɑ ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، esiesi
(20-05-2021، 14:29)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 13:58)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-20210520-152342-Instagram.jpg
دوباره هشدار میدم حواستونو جم کنین Telegh_01

ننــه من اومـــــــــــــــدمfol

بیا جاتو مشخص کردم تو اتاقم 501 Big Grin
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(20-05-2021، 14:52)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 14:48)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این کیه؟

اون ارسالت تو صدای شما ، صدای خودت نبود؟
نه._.
هروقت تنها شدم راجب صداهاتون نظر میدم فقط..
 سپاس شده توسط *VENUS*
(20-05-2021، 14:55)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 14:29)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ننــه من اومـــــــــــــــدمfol

بیا جاتو مشخص کردم تو اتاقم 501 Big Grin

ننه من ديسك كمر دارم اتاقت دوتختس ديگه/؟Telegh_01p336
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط shghyegh
(20-05-2021، 14:44)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 14:38)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اووم._.
باید میگفتم Telegh_26
چشم خدمت میرسم؟._.
وقتتنو میگیرم؟._.
خب خدمت رسیدن و وقت گرفتن و مزاحم شدنو بیخیال
موضوعش چیه؟ 
واسه چی قراره مزاحمم بشی؟ بگو که آمادگی دفاعی لازم رو داشته باشم (((:

خودمم نمیدونم:ngh:
"مزاحمتون میشم" مگه ی لفظ یا ی تعارف نیست ؟!
من غلط کنم مزاحم کسی بشم._.
من بچه خوبیم بهار در جریانهp336
(((:
 سپاس شده توسط *VENUS* ، esiesi

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان