امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴32

(20-05-2021، 15:34)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 15:32)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره خیلی

آدم عجیب غریب ندیدی ..
دیدم..خودت
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
آگهی
(20-05-2021، 15:34)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 15:32)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره خیلی

آدم عجیب غریب ندیدی ..

(20-05-2021، 15:33)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس خروج بزن:/

چرا؟

خب میگین جای ادمای معمولی اینجا نیس
راهنمایی ایت کردم دیگه

(20-05-2021، 15:35)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 15:33)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس خروج بزن:/

تو ک الان داشتی میگفتی بچه ها اینجا عجیب غریبن
درک نمیکنی بچه هاروbathtime
پس ینی معمولی هستیbathtime
چیشد طرف عجیبا اومدی؟fishing

مونده واسه شناختنم
اره الانم میگم درک نمی کنم
شاید باشم
جذب شدمSmile
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16469080349635
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، شـــقآیــق ، Mohlek
(20-05-2021، 15:27)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 15:24)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا جای آدمای معمولی نیسbathtime
واسه آدما عجیب غریباسbathtime

http://www.s4.topseda.ir/nevisande/hani/music/97/03/11/Kouros%20-%20Naz%20Nakon.mp3

♥️Telegh_01fishing
(((:
 سپاس شده توسط Emmɑ
(20-05-2021، 15:35)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 15:32)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اما
اره اشنا میشم الان طولانی ترین مکالمه ای بود که تو گ.آ داشتم
من نمی‌دونم همون فک کنم یک ماهه
اره ادما عجیبهSad

منو ميبيني اينجا هنوز جواب سلاممو نميدنTelegh_01
اما خب پش صخنه دوستاي زيادي دارم

واسه منم ندادن:////
خیلی سلام کردما :/
اوخی نه من اونم ندارم
یعنی کلا دوستی اینجا ندارم :/
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، شـــقآیــق
(20-05-2021، 15:36)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آدم عجیب غریب ندیدی ..
دیدم..خودت

چرا؟
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
@آمین
خوش اومدیD:::::♥️✨
(((:
 سپاس شده توسط آمین ، shghyegh
(20-05-2021، 15:36)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آدم عجیب غریب ندیدی ..

چرا؟

خب میگین جای ادمای معمولی اینجا نیس
راهنمایی ایت کردم دیگه

من نگفتم اینجا جای آدم معمولی نیست. اینجا دقیقا جای آدمای معمولیه. یا بهتر بگم آدم عادی
ناشناس
 سپاس شده توسط آمین ، شـــقآیــق ، shghyegh
@"ﺁﻣﯿﻦ"
سلام خوبین ؟
اگه تگ شد حالا
@ﺁﻣﯿﻦ

ﺧﻮﺵ ﺍﻭﻣﺪﯼD:::::♥️✨
 سپاس شده توسط آمین ، shghyegh
خیلی وقته که اومدم
ممنون
ولی
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، shghyegh
(20-05-2021، 15:39)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 15:35)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو ميبيني اينجا هنوز جواب سلاممو نميدنTelegh_01
اما خب پش صخنه دوستاي زيادي دارم

واسه منم ندادن:////
خیلی سلام کردما :/
اوخی نه من اونم ندارم
یعنی کلا دوستی اینجا ندارم :/

بايد پيدا كنيا البته بنده هم اگر
@Musalick
@ƤᴏᴏƁᴏи
@ʟeмoи
نبودن الا دوستي نداشتما مخصوصا دو تا آخريآ عشقمن (:
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek ، Emmɑ ، ѕααяeη

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان