امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴32

(20-05-2021، 15:40)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@آمین
خوش اومدیD:::::♥️✨

(20-05-2021، 15:40)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 15:36)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب میگین جای ادمای معمولی اینجا نیس
راهنمایی ایت کردم دیگه

من نگفتم اینجا جای آدم معمولی نیست. اینجا دقیقا جای آدمای معمولیه. یا بهتر بگم آدم عادی

جای ادمایی که تو دنیای واقعی زیادی ساکتن؟
اینجور فک می کنم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16469080349635
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(20-05-2021، 15:40)вɪʟʟɪє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ﺁﻣﯿﻦ"
سلام  خوبین ؟
اگه تگ شد حالا
@ﺁﻣﯿﻦ

ﺧﻮﺵ ﺍﻭﻣﺪﯼD:::::♥️✨

(:

@آمین

الان مال منم تگ نميشهTelegh_01
هورااا تگ شد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، _Strawberry_
(20-05-2021، 15:39)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 15:36)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدم..خودت

چرا؟

چراشو نمیدونم
برا من عجیبی
(((:
(20-05-2021، 15:41)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 15:39)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واسه منم ندادن:////
خیلی سلام کردما :/
اوخی نه من اونم ندارم
یعنی کلا دوستی اینجا ندارم :/

بايد پيدا كنيا البته  بنده هم اگر
@Musalick
@ƤᴏᴏƁᴏи
@ʟeмoи
نبودن الا دوستي نداشتما مخصوصا دو تا آخريآ عشقمن (:

عالی
خوب من کم پیش میاد با کسی دوست شم
روابط اجتماعی صفرعه
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(20-05-2021، 15:42)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 15:40)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@آمین
خوش اومدیD:::::♥️✨

(20-05-2021، 15:40)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نگفتم اینجا جای آدم معمولی نیست. اینجا دقیقا جای آدمای معمولیه. یا بهتر بگم آدم عادی

اینجور فک می کنم

آره این بهتره
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، آمین
(20-05-2021، 9:42)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 23:07)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جررر Telegh_01
صدایِ مواظب باش بیژن خونت نیوفته میدی
لباساممم این صدایِ توعه؟
اون اهنگه چی میگه لامصب؟ Telegh_01

لباساممم؟ خخخ

جررررر نه صدا عممه
میگه دی بلال اخی بلال بلال اخییی

(19-05-2021، 23:12)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@THEDARKNESS

@"☆coииoя☆"

@"Musalick"

@"Alien"

@shghyegh

خب خب بگین ببینم صدا ب تصویر میخورع یا ن Telegh_01

خیرررررر

(20-05-2021، 1:32)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حس کردم ی عاقای ۳۰ سالس:|
ولی خدایی قشنگه عادم میره تو عمقش^^

مرسی ^^

Telegh_01
لعنتی
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Prometheus
(20-05-2021، 15:40)вɪʟʟɪє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ﺁﻣﯿﻦ"
سلام  خوبین ؟
اگه تگ شد حالا
@ﺁﻣﯿﻦ

ﺧﻮﺵ ﺍﻭﻣﺪﯼD:::::♥️✨

ممنون
سلام ممنون خوبم
شما چطور هستین؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(20-05-2021، 15:43)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 15:39)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا؟

چراشو نمیدونم
برا من عجیبی

از چه لحاظ؟
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(20-05-2021، 15:43)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 15:42)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجور فک می کنم

آره این بهتره

صد در صد بهتره
ولی ادمای مجازی از صد تا واقعی ترسناک ترنSmile
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(20-05-2021، 9:44)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 23:32)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فدات عزیزم
من عکستو قبلا هم دیدم پس برام زیبایی

این یعنی اره یا ن؟ Sad

یعنی آره لبخنده بعدش نشون دهندشه (:

چرا واقعا صدای من انقد زاقارت(درست نوشتم؟) شده :! حیف شنیدیدش :!
جووووونم*.*
_
عزیزم صدای همه زیباس ب نطرم فقط کافیه خودت باور کنی
واقعا هر کسی ی زیبایی هایی داره Big Grin
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان