امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴32

(20-05-2021، 17:02)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 16:58)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باید ی فکری ب حال خودمون بکنیم 25r30

گردو بخوریم؟ ._.
میگن واسه حافظه خوبه :۷
منکه باید قرصِ گردو بخورم دگه 25r30
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*
آگهی
(20-05-2021، 17:27)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی وقت بود نشنیده بودم بچه ده ساله بگه پشمام=(
گوشی دستشون ندین!

اره واقعا بچهامون ب فنا رفتن
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، shghyegh
(20-05-2021، 17:28)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 17:27)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^^

رومینــ هستم 15 تمام تهــران (:
و شما؟^^

خرسندم گوگولی
رویا۱۹اهواز :}

همچنــین ^^

خوشــم (:
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، shghyegh
(20-05-2021، 17:27)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گوشی دستشون ندین!
هوووووووووووف/:
ابجیم همینجوری قورتم میداد از وقتی گوشی دست گرفته ..نگم دیگهp336
بچه دومی هاخیلی ب بچه اولی ها ظلم میکننp336

(20-05-2021، 17:27)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لاناتی
هآآآآآآآآآآآآی
(((:
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، shghyegh
(20-05-2021، 17:28)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 17:26)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب دختر خوبی
معرفی میکنی؟

عکس از فلش؟

ن عکس تو سایتای گردشگری
ک دانلود کنم بعد اپلود کنم

برو قران و یک بار ختم کن تا تو تموم کنی باز میشه حتما ؛}

(20-05-2021، 17:30)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 17:28)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خرسندم گوگولی
رویا۱۹اهواز :}

همچنــین ^^

خوشــم (:

:} ^^
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، shghyegh
(20-05-2021، 17:30)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 17:28)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن عکس تو سایتای گردشگری
ک دانلود کنم بعد اپلود کنم

دقیقا((((((((((:
(((:
(20-05-2021، 17:27)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گوشی دستشون ندین!

من الان 16 سالمه به امید خداوند منان
کلاس هشتم بودم که با یکی دوست شدم.تازه فهمیدم رل چیه
دیروز پسرداییم که کلاس سومه اومده بود میگفت دیروز پری بهم نخ داد...
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(20-05-2021، 17:29)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گوشی دستشون ندین!

اره واقعا بچهامون ب فنا رفتن

حالا زیادم رد ندادن قابل جبرانه
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(20-05-2021، 16:49)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 16:41)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه مادر تو ساده ای این واقعا خون آشامه:/
بعشدم من بش گفتم دخترمونو ب ی خون آشام ۱۰۴ ساله نمیدیم:/
^^ مچکرمممم❤️
مطمئنی خون آشامه ؟ O.O
یعنی دروغ نمیگفت؟

خواهش میشع مادر جان^^
تا جایی ک من فهمیدم بعله(از اونجایی که من موی سفید رو از ماست میکشم بیرون:/)
بعدشم ادعا داره حتی اگه ۱۰۴ سالش باشه هم شبیه این جوونای ۲۲ سالس:/
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*
(20-05-2021، 17:31)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 17:30)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقا((((((((((:

^^ :]]]
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان