امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴32

(20-05-2021، 17:43)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 17:39)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با مااینجوری نباش ):
چِطوری دخترقشنگم؟-.-
نیستم):
من الان ن خوبم ن بد..معتدلم
من برم ..باز میام
نه شقایق باید همیشه خوب باشه):
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(20-05-2021، 17:42)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 17:41)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما تو خونمون گاز نداریم Big Grin

ولی مـــــــآ دارم قاچاقی میارمت خونمون میخورمـــــــت40

(20-05-2021، 17:42)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماهم خداروشکر

شکر خدا:!
اصل مدی؟
علی هستم 
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(20-05-2021، 17:42)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 17:41)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 17:42)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماهم خداروشکر

اصل مدی؟

تکککبیر انقد پر طرفدارم
ولی من گوشتم فقط رو گازمون پخته میشه 6
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(20-05-2021، 17:27)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لاناتی

لانتیِ جذاب
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ʜɪᴅᴅᴇɴ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
): .........
هعی خــــدا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(20-05-2021، 17:43)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 17:42)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

https://harfeto.timefriend.net/16214374529152
عه علیهههههه

علی آقا.
عمو جان هم میتونی صدام کنی مثلا دیگه خیلی باهات صمیمی ام ..
علی آقا گفتنی یادِ خدابیامرز پدربزرگم میوفتم
عموجان؟-.-
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ
(20-05-2021، 17:43)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 17:39)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با مااینجوری نباش ):
چِطوری دخترقشنگم؟-.-
نیستم):
من الان ن خوبم ن بد..معتدلم
من برم ..باز میام

(20-05-2021، 17:40)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در جریانم D:
وقتی های گوینده تویی های گفتن اشتباه نیست #داریوش اقبالی
خوبم شما خوب؟
:ngh:
قلبم از شدت احساساتی شدن زیاد سوراخ شدcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girl
خداروشکر..من معتدلمD:
اچان  :V
شکر خدا منم همون حوالی ولی شکر خدا
(20-05-2021، 17:44)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصل مدی؟
علی هستم 

خوشبختم....(:
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ

(20-05-2021، 17:40)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عب نداره گــــازو ازمون نگرفتن کعTelegh_01

(20-05-2021، 17:40)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیمه پر لیوان دیگه

پر لیوانی نمیبین
با گشتن و یکم امپاتی درست میشه 
اون بچه که گفتم حالا داره ترانه می خونه آمنه عشق تو یار فلان فلان
(20-05-2021، 17:45)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصل مدی؟

تکککبیر انقد پر طرفدارم
ولی من گوشتم فقط رو گازمون پخته میشه6195

عع پس خام خام میخورمت نمکو نیا هم میزنم بت تلخیت میره2840
نآشِنآسَم(:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان