امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴32

(20-05-2021، 17:46)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 17:43)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی آقا.
عمو جان هم میتونی صدام کنی مثلا دیگه خیلی باهات صمیمی ام ..
علی آقا گفتنی یادِ خدابیامرز پدربزرگم میوفتم
عموجان؟-.-
خدا بیامرزه
پس همون دایی 
 سپاس شده توسط Emmɑ ، *Aɴѕel*
آگهی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بِیـــــــب....

هعی هعی هعی...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
(20-05-2021، 17:46)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 17:41)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما تو خونمون گاز نداریم Big Grin

پر لیوانی نمیبینم
با گشتن و یکم امپاتی درست میشه 
اون بچه که گفتم حالا داره ترانه می خونه آمنه عشق تو یار فلان فلان

25r30
(20-05-2021، 17:47)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 17:46)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی آقا گفتنی یادِ خدابیامرز پدربزرگم میوفتم
عموجان؟-.-
خدا بیامرزه
پس همون دایی 
ممنون خدارفتگان شمارم بیامرزه
علی دایی497
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ
(20-05-2021، 17:46)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 17:44)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی هستم 

خوشبختم....(:

همچنین
موفق باشی تو فلشخور، زیاد وقت صرف اینجا نکن ، کتاب بخون ، میتونی برنامه نصب کنی از بازار مثل "طاقچه" و بخونی با گوشی 
#پند و اندرز
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(20-05-2021، 17:47)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 17:45)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تکککبیر انقد پر طرفدارم
ولی من گوشتم فقط رو گازمون پخته میشه6195

عع پس خام خام میخورمت نمکو نیا هم میزنم بت تلخیت میره2840

Bb8خوردمت
وسلام نامه تمام
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(20-05-2021، 17:44)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 17:43)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیستم):
من الان ن خوبم ن بد..معتدلم
من برم ..باز میام
نه شقایق باید همیشه خوب باشه):

خوبممممممممممممممم
(((:
 سپاس شده توسط Emmɑ
(20-05-2021، 17:49)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 17:47)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا بیامرزه
پس همون دایی 
ممنون خدارفتگان شمارم بیامرزه
علی دایی497
سلامت باشین 
چوخ یامان اوز D:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Emmɑ
اَه:v
(20-05-2021، 17:48)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 17:46)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با گشتن و یکم امپاتی درست میشه 
اون بچه که گفتم حالا داره ترانه می خونه آمنه عشق تو یار فلان فلان

25r30

حالا یه حرکاتی هم می زد که بگذریم اینم اومد ما رو از فکر و خیال دربیاره= )

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان