امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴32

(20-05-2021، 18:34)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 18:31)вɪʟʟɪє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عزیزم^^
من همیشه به یادتونم شما یادی ازمانمیکنی.-.
نمیدونم آسمون اینجا پراز دوده
چه خبرا چیکارامیکنی؟

ما خوب خداروشکر
بین چنتا کتاب که ب جاش اینجام :]
از تو چ خبر چ میکنی؟

(20-05-2021، 18:32)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:! عع من چی آره؟
چرا ساکت من که کاری نکردم؟28

میسی میسی مسی میسی میسی میسی میسی (:

دیــــــدی 40
حالـــا بخورمت28

21

دستا بالا من کاری نکردم 28

(20-05-2021، 18:34)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 18:31)вɪʟʟɪє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عزیزم^^
من همیشه به یادتونم شما یادی ازمانمیکنی.-.
نمیدونم آسمون اینجا پراز دوده
چه خبرا چیکارامیکنی؟

ما خوب خداروشکر
از تو چ خبر چ میکنی؟

(20-05-2021، 18:32)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیــــــدی 40
حالـــا بخورمت28

21

دیــــــدی 40
حالـــا بخورمت28

خواهش خواهش خواهش
کم گفـــــــــتی ):
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(20-05-2021، 18:36)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما خوب خداروشکر
از تو چ خبر چ میکنی؟

21

باشه ب کسی نمیگم

(20-05-2021، 18:36)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما خوب خداروشکر
از تو چ خبر چ میکنی؟

21

ما خوب خداروشکر
از تو چ خبر چ میکنی؟

21

خواهش خواهش خواهش
کم گفـــــــــتی ):

خیلی زیاد بود ک
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(20-05-2021، 18:31)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 18:20)вɪʟʟɪє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه خوب حالا منو تگ کن ببینم ._.

بیفــــــرمآ

@вɪʟʟɪє

(20-05-2021، 18:21)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزم^^Heart

هیع ای یکی عشقـــمم اومد 40

فداتتتتت ^.^(:
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(20-05-2021، 18:37)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه ب کسی نمیگم

کم گفـــــــــتی ):

خیلی زیاد بود ک

چیو دقیقا؟
+
نه کم گفتی من بیشتر مرسی گفتم

(20-05-2021، 18:38)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 18:31)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیفــــــرمآ

@вɪʟʟɪє

هیع ای یکی عشقـــمم اومد 40

فداتتتتت ^.^(:

ههههههههه
نشــــــــــــــی عشقم ^^40
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط ѕααяeη
Bb7
(20-05-2021، 18:10)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 18:07)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تاحالا یکیشم بازی نکردم نیمیدونم...

@"Musalick"
از ایشون بپرس تجربه هزار ساله داره

ناموصا خبرا چه زود درز میکنه اینجا v:
ناشناس
(20-05-2021، 18:45)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 18:37)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه ب کسی نمیگم

خیلی زیاد بود ک

چیو دقیقا؟
+

(20-05-2021، 18:38)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فداتتتتت ^.^(:

ههههههههه
هیچی بیخی

خب
خواهش ۱۰ بار
خوب شد؟

(20-05-2021، 18:59)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 18:10)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
از ایشون بپرس تجربه هزار ساله داره

فعلا خبری از تو درز نشده نگران‌نباش
چیزیه ک تا الان مشاهده شده تو همه تایپک ها گفته شد
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(20-05-2021، 16:03)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@βάરãɲ
باور میکنی امشب عروسی دختر خالمه همه درگیر آرایشگاه و کوفت و زهرمارن اونوقت من چپیدم تو خونه فیزیک میخونم:/
(باید ب وضع الانم زااااااار زد اصن:/)

ببخشید ک رفتم و جواب ندادم کار پیش اومد
____
وای چ حیف اما ب نطرم تو حتی اگ ارایشگاه هم نری بازم خوشگلی
ولی خیلی سخته واقعا Big Grin
خوشبگدره بهت گل دختر
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
(20-05-2021، 19:11)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 18:45)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیو دقیقا؟
+

ههههههههه
هیچی بیخی

خب
خواهش ۱۰ بار
خوب شد؟

(20-05-2021، 18:59)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فعلا خبری از تو درز نشده نگران‌نباش
چیزیه ک تا الان مشاهده شده تو همه تایپک ها گفته شد

آررررره:!

جــــــــانم ): لدون من این همه حرف زدید؟....
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، Mohlek
(20-05-2021، 16:07)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 16:04)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدانکنه Big Grin
الان بقیه بالا میارن انقدر من و تو قربون صدقه رد و بدل کردیمTelegh_06

این اولیش Big Grin

هـــر کی حسودی کنـــه...

بیاد یکم قربون صدقش برم دیگه حســودیش نشه2Telegh_01

وای عجب فکر عالییی Big Grin
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان