امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴32

(20-05-2021، 19:45)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 16:07)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـــر کی حسودی کنـــه...

بیاد یکم قربون صدقش برم دیگه حســودیش نشه2Telegh_01

وای عجب فکر عالییی Big Grin

فکرای من همیشـــه عــــآولــــــــین11Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط βάરãɲ
آگهی
(20-05-2021، 18:14)вɪʟʟɪє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 15:59)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بگو ک عشق منی/=
روت عیرت دارم Angel
ببخشید کلا یادم نبود.-.
واما عشق باران خانومم
باران خانومم عشق من :-*

افررررین Big Grin

(20-05-2021، 19:46)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 19:45)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای عجب فکر عالییی Big Grin

بعله بعله
تو باید زن پسرم بشی Big Grin
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، _Strawberry_
(20-05-2021، 19:46)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 18:14)вɪʟʟɪє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید کلا یادم نبود.-.
واما عشق باران خانومم
باران خانومم عشق من :-*

افررررین Big Grin

(20-05-2021، 19:46)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعله بعله
مگــه پســر داری...Telegh_01
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(20-05-2021، 19:52)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 19:46)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

افررررین Big Grin

بعله بعله

اره ی پسر خیلی با ادب^.^
حیف چن روزه انلاین نشده Big Grin
                               توهم زا نیست ...♡

سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(20-05-2021، 19:53)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 19:52)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره ی پسر خیلی با ادب^.^
حیف چن روزه انلاین نشده  Big Grin

عجـــب...Telegh_01
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(20-05-2021، 19:55)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 19:53)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره ی پسر خیلی با ادب^.^
حیف چن روزه انلاین نشده  Big Grin

عجـــب...Telegh_01

زنش بشوووو26
من نوه میخوام...
                               توهم زا نیست ...♡

سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(20-05-2021، 14:52)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

kaffe2
اع؟ تو اینجا بودی داشتم ازت تعریف میکردم؟ ((:

(20-05-2021، 14:59)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودمم نمیدونم:ngh:
"مزاحمتون میشم" مگه ی لفظ یا ی تعارف نیست ؟!
من غلط کنم مزاحم کسی بشم._.
من بچه خوبیم بهار در جریانهp336
تعارف که نه، ولی وقتی قراره بگن میایم پیشتون یا واسه یه کاری میایم اینو میگن (((:
(20-05-2021، 15:59)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله بهار فراتر از ایناس ک میگین^^
یا خدا خووووون آشام:/
عاقا برو روزیت یه جای دیگس:/ ما دخترمونو به شما نمیدیم:/
بل بله، ۱۰۴ ساله دنبال خورشید چشماش میگشتم ((:
بی خطرم به جون خودم ((:
تو رو خدا بدینش دیگه ):
(20-05-2021، 17:04)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه یهویی شد(:
سعی کن از این یهوییا نشه دیگه، اع
(20-05-2021، 17:07)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با بابات حرف نزن ._.
جنایتکار‌ که بوده
جسد‌ این ور اون ور که میکرده
خون آشامم بوده
با همه لاس خشکه که میزده
به منم میگه توله :۷

تازه فهمیدم ۱۰۴ سالشم هست
خدا میدونه چند تا زن و بچه داشته تو این یک قرنو ۴ سال ._.

چرا بچمونو الکی میترسونی از من؟ -_-

به هر حال ۱۰۴ سال منتظر تو بودم، باید یه شغلی چیزی پیدا میکردم، 
فرصت شغلیش پیش اومد، منم رفتم تو کارای مافیایی ((((:

همیشه گفتم، خشکه ترین و مسخره ترین لاس با تو، به تمام لاس های با کیفیت جهان می‌ارزه ((:
توله ام که از رو علاقه بهت میگم، نمیتونی ازش متنفر باشی (((:

زن نداشتم، سال ها کوچه به کوچه ی دنیا رو دنبال تو میگشتم (':
یه دونه دختر دیگه دارم فقط به جز ملیکا، دو تا دختر که تا حالا همو ندیدن، لیلا و ملیکا (:
گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴32 103
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، شـــقآیــق ، *VENUS* ، *Aɴѕel*
(20-05-2021، 19:56)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 19:55)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجـــب...Telegh_01

زنش بشوووو26
من نوه میخوام...

یـــآخدا
باید از مامانم اجازه بگیری
@shghyegh
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، shghyegh
(20-05-2021، 19:57)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 19:56)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زنش بشوووو26
من نوه میخوام...

یـــآخدا
باید از مامانم اجازه بگیری
@shghyegh

عه مامانت شقایقه*.*
خو اجازه اونم دست منه پس تمومهTelegh_01
                               توهم زا نیست ...♡

سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، shghyegh
(17-05-2021، 10:12)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگن تو این جهان 2 بار روز زن یبارش قمری یبارش میلادی
2 بار هم به همین ترتیب دخترا
1 بار هم مرد
و تا 2 سال پیش 0 بار پسرا...
که بعدا تصمیم گرفتن روز جهانی پسر هم بزارن..
یعنی پسرا هیچ سهمی نداشتن:|
روز اون سربازای اجباری
دانشجوهای مذکر معترض
دانش اموزای پسر درگیر امتحان
اونایی که معتتادن
اونایی ک از هرچی دارن مایه میزارن برا اونی که دوسش دارن
و همه همه پسرا
+
از همه مهمتر اینا
|
V
@"Mr.Alef"
@Волшебник
هرچند الان مَردید شما ها ولی هر وقت زن گرفتید مرد اصلی میشید(;

@☪爪尺.山丨几几乇尺☪
@THEDARKNESS
@"Alien"
@"Musalick"
@"☆coииoя☆"
@"BTS.ARMY"
@سهَ‌ند
@پسر شاد
روزمون مبارک(:

ممنونم حاجی

بخاطر امتحانات خیلی دیر جواب میدم
(18-05-2021، 0:00)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روز جهانی ارتباطات مبارک!!

سلامتی سه تن!
ایرانسل،همراه اول،رایتل

لعنت به همشون
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط BIG-DARK

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان