امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴32

(20-05-2021، 19:56)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 14:52)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

kaffe2
اع؟ تو اینجا بودی داشتم ازت تعریف میکردم؟ ((:

(20-05-2021، 14:59)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودمم نمیدونم:ngh:
"مزاحمتون میشم" مگه ی لفظ یا ی تعارف نیست ؟!
من غلط کنم مزاحم کسی بشم._.
من بچه خوبیم بهار در جریانهp336
تعارف که نه، ولی وقتی قراره بگن میایم پیشتون یا واسه یه کاری میایم اینو میگن (((:

(20-05-2021، 15:59)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله بهار فراتر از ایناس ک میگین^^
یا خدا خووووون آشام:/
عاقا برو روزیت یه جای دیگس:/ ما دخترمونو به شما نمیدیم:/
بل بله، ۱۰۴ ساله دنبال خورشید چشماش میگشتم ((:
بی خطرم به جون خودم ((:
تو رو خدا بدینش دیگه ):

(20-05-2021، 17:04)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه یهویی شد(:
سعی کن از این یهوییا نشه دیگه، اع

(20-05-2021، 17:07)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با بابات حرف نزن ._.
جنایتکار‌ که بوده
جسد‌ این ور اون ور که میکرده
خون آشامم بوده
با همه لاس خشکه که میزده
به منم میگه توله :۷

تازه فهمیدم ۱۰۴ سالشم هست
خدا میدونه چند تا زن و بچه داشته تو این یک قرنو ۴ سال ._.

چرا بچمونو الکی میترسونی از من؟ -_-

به هر حال ۱۰۴ سال منتظر تو بودم، باید یه شغلی چیزی پیدا میکردم، 
فرصت شغلیش پیش اومد، منم رفتم تو کارای مافیایی ((((:

همیشه گفتم، خشکه ترین و مسخره ترین لاس با تو، به تمام لاس های با کیفیت جهان می‌ارزه ((:
توله ام که از رو علاقه بهت میگم، نمیتونی ازش متنفر باشی (((:

زن نداشتم، سال ها کوچه به کوچه ی دنیا رو دنبال تو میگشتم (':
یه دونه دختر دیگه دارم فقط به جز ملیکا، دو تا دختر که تا حالا همو ندیدن، لیلا و ملیکا (:

عاخه خون آشام بی خطر هم داریم؟:/
نمیدونم باید ثابت کنی بی خطری
بالاخره دختر ما دسته گل و همه چی تمومه
تازه لیلا از کجا دراومد؟:/
نمیشه عاقا شما انگاری زیادی قضیه تون پیچیدست باید قشنگ تحقیق کنیم اول
 سپاس شده توسط *VENUS* ، esiesi
آگهی
(20-05-2021، 21:35)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 21:35)вɪʟʟɪє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ﺍﻣﯿﺮ‌ﺣﺴﯿﻦ"
بزارهی امتحان کنم شاید تونستم:/

اسمم با کارکتر پنهان نوشته شده باید اسممو‌کپی کنی
دقیقا همین کارو میکنم ولی نمیشه._.
ﺍﻣﯿﺮ‌ﺣﺴﯿﻦ@
@ ﺍﻣﯿﺮ‌ﺣﺴﯿﻦ
 سپاس شده توسط امیر‌حسین
(20-05-2021، 20:32)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 18:13)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*

عشق ^^
دلم برات « . » شده ):

تا الان بیرون بودم زندگی^^
جات خیلی خالی بود*.*
پ.خ فیلما رو میفرستم
البته اگه بخوای
 سپاس شده توسط *VENUS*
(20-05-2021، 20:32)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 17:16)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صد در صد40

@*VENUS*

کجایی مادر؟...

صدات خیلی خیلی کیوت و دوست داشتنیه ^^

(20-05-2021، 17:20)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا ابرفرض
همین بابا احسان؟@_@

بلهههه -__-

منم باورم نمیشه :۷

(20-05-2021، 17:21)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب مجبوری چرتو پرت گوش کنی چون هنوز تنها نشدم-.-

کی میفرستی ؟ :۷

(20-05-2021، 17:29)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منکه باید قرصِ گردو بخورم دگه 25r30

اینقدر اوضاع خرابه خواهر ؟ ._.

(20-05-2021، 17:32)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهش میشع مادر جان^^
تا جایی ک من فهمیدم بعله(از اونجایی که من موی سفید رو از ماست میکشم بیرون:/)
بعدشم ادعا داره حتی اگه ۱۰۴ سالش باشه هم شبیه این جوونای ۲۲ سالس:/

بهم دروغ گفته بود ):
قلبمو شکست ):

(20-05-2021، 18:13)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*

عشق ^^
دلم برات « . » شده ):

دخترم دیگع سعی کن فراموشش کنی :/
این مرد زندگی نی فقط حرفاش قشنگن:/
 سپاس شده توسط *VENUS*
(20-05-2021، 21:34)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 21:21)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پراید دارم ، به کلاست نمیخوره
تو فقط پول بلیط تله کابینو بده : )
(20-05-2021، 21:22)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که دوست دارم تو نویسنده بشی *^_^*
ولی خب میدونی که باید موضوع بزنی و فعالیت کنی
یک ماه هر روز باید تایپیک بزنی
در حدِ ۵-۶ تا موضوع توی انجمنه تحصیلات

میدونم نویسنده بودم
پس با دوباره نویسنده شدنت خوشحالمون کن ❤️
ملیکا تو نمیدونی من کیم و هیچ وقت هم نمیفهمی ولی خیلی بچه ای خیلی خیلی خیلی کاش یاد بگیری بزرگ شی بچه نمونی شاخ بازی‌ام تموم کن اینقدر هم انگلیش ننویس تا الان صد تا غلط املایی از توشون پیدا کردم علی رغم تو که به روی همه میاری به روت نیاوردم اینقدر هم تا بلافاصله یکی عکس میذاره نگو فیکه فقط عکسای تو قشنگ نیستن کلا باهات حال نمیکنم برخلاف همه که میگن مثل 27 ساله هایی نه شبیه 9ساله هایی(:

بیا پ.خ گلم Telegh_01
 سپاس شده توسط *VENUS*
(20-05-2021، 21:38)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 19:56)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اع؟ تو اینجا بودی داشتم ازت تعریف میکردم؟ ((:

تعارف که نه، ولی وقتی قراره بگن میایم پیشتون یا واسه یه کاری میایم اینو میگن (((:

بل بله، ۱۰۴ ساله دنبال خورشید چشماش میگشتم ((:
بی خطرم به جون خودم ((:
تو رو خدا بدینش دیگه ):

سعی کن از این یهوییا نشه دیگه، اع

چرا بچمونو الکی میترسونی از من؟ -_-

به هر حال ۱۰۴ سال منتظر تو بودم، باید یه شغلی چیزی پیدا میکردم، 
فرصت شغلیش پیش اومد، منم رفتم تو کارای مافیایی ((((:

همیشه گفتم، خشکه ترین و مسخره ترین لاس با تو، به تمام لاس های با کیفیت جهان می‌ارزه ((:
توله ام که از رو علاقه بهت میگم، نمیتونی ازش متنفر باشی (((:

زن نداشتم، سال ها کوچه به کوچه ی دنیا رو دنبال تو میگشتم (':
یه دونه دختر دیگه دارم فقط به جز ملیکا، دو تا دختر که تا حالا همو ندیدن، لیلا و ملیکا (:

دوسِت دارم ^^

(20-05-2021، 21:40)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشق ^^
دلم برات « . » شده ):

تا الان بیرون بودم زندگی^^
جات خیلی خالی بود*.*
پ.خ فیلما رو میفرستم
البته اگه بخوای

چرا نخوام؟! ^^
بفرست ببینم امروز چی کارا کردی *-*
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(20-05-2021، 21:45)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 21:38)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوسِت دارم ^^

منم ^^
میخواستی دیگع چیزی نگم؟:/
 سپاس شده توسط *VENUS*
(20-05-2021، 21:40)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صدات خیلی خیلی کیوت و دوست داشتنیه ^^

بلهههه -__-

منم باورم نمیشه :۷

کی میفرستی ؟ :۷

اینقدر اوضاع خرابه خواهر ؟ ._.

بهم دروغ گفته بود ):
قلبمو شکست ):

عشق ^^
دلم برات « . » شده ):

دخترم دیگع سعی کن فراموشش کنی :/
این مرد زندگی نی فقط حرفاش قشنگن:/

هعیییی روزگار >.<
(20-05-2021، 21:37)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 21:27)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01

بخدا اصن جواب چار نفرو ک اصن نمیدونم چی گفتتتم Telegh_01

خوابی شایدTelegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط shghyegh

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان