امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴32

(20-05-2021، 23:42)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 23:39)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله دیگه دعاهای من ردخور نداره
صد در صد38Telegh_59

آری دعا و نفارین مادر ها همین است
( پخش اهنگ کلید اسرار)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
آگهی
(20-05-2021، 23:43)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 23:42)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی ج منو بده._.

جونه دلم ؟

این چرا خط خطی شد؟._.
(((:
 سپاس شده توسط shghyegh ، *VENUS*
(20-05-2021، 23:43)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.____.

چه خبرا؟! ^^

چرا هنوز بیداری ؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، shghyegh ، ѕααяeη
(20-05-2021، 23:43)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 23:42)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم
من همیشه ب فکرت بودم
اما تو....
آه از آن روزی که فرزندت ب تو پشت کند
آه از آن روز ک برادرِ شل مغزت دور از چشمانت دخترت را خاستگاری کند
آه از آن روزی ک ماهی قرمزان منقرض شوند و ب فراموشی سپرده شوند
و صدها افسوس دگر.....
چرا من بابا ندارم؟
الان بابام مثلاباید غیرتی شه ها

بابات تو کتابخونس Telegh_01
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(20-05-2021، 23:43)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 23:43)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.____.

تو بگو._.

والا منم نمیدونم چرا اینطوری شد._.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(20-05-2021، 23:43)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 23:42)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01هیییییییی
چـــــــــرا پیتزا نخریدی؟
چلا دولوغ میگی؟
غلط میکنه.... ._.

@Musalick
اینقدر که خسیسه ._.

مگه اینکه تو بتونی آدمش کنی ❤️
گفتی مهریت اعضای بدنشه؟! خوبهههههه *-*

اره دیگه قربون مامانم همیشه فکر این موقعیتاسTelegh_01

(20-05-2021، 23:44)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01هیییییییی
چلا دولوغ میگی؟
غلط میکنه.... ._.

@Musalick

هر چی عشقم بگه
فردا شب پیتزا مهمون من همگی Telegh_01

نه بابا بلد بودیو رو نمیکردی؟Telegh_01
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق ، *VENUS*
(20-05-2021، 23:44)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01هیییییییی
چلا دولوغ میگی؟
غلط میکنه.... ._.

@Musalick

هر چی عشقم بگه

Lolllllllllllllllllll

یعنی اینقدر زن ذلیل بودی؟! :۷
یعنی اینقدر تاثیر داشت

آخ جون پیتزا p332
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
(20-05-2021، 23:44)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.____.

چه خبرا؟! ^^

چرا هنوز بیداری ؟

سلامتیت^^

منتظر ی سریالی ام._.
+
خوابمم نمیبره.-.
 سپاس شده توسط Mohlek ، *VENUS* ، شـــقآیــق
(20-05-2021، 23:44)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صد در صد38Telegh_59

آری دعا و نفارین مادر ها همین است
( پخش اهنگ کلید اسرار)

دستت درست مادرم Heart

(20-05-2021، 23:45)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 23:43)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا من بابا ندارم؟
الان بابام مثلاباید غیرتی شه ها

بابات تو کتابخونس Telegh_01

من بابا میخوام به بابام خیانت کن ._.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، shghyegh ، شـــقآیــق
(20-05-2021، 23:45)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینقدر که خسیسه ._.

مگه اینکه تو بتونی آدمش کنی ❤️
گفتی مهریت اعضای بدنشه؟! خوبهههههه *-*

اره دیگه قربون مامانم همیشه فکر این موقعیتاسTelegh_01

هر چی عشقم بگه

نه بابا بلد بودیو رو نمیکردی؟Telegh_01

عاره دیگه
بزرگترین اتفاق زندگیم تو بودی Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان