امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴32

بر و بچ من برم بخوابم
برین بخوابین مغزتونو هم لیف بکشین Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*
آگهی
(20-05-2021، 23:50)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 23:48)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پیدا کن بابا برا خودت حال ندارم Telegh_01
کی بابام میشــــــــــــــه؟31

ی تاپیک بزن برا پیدا کردن بابا Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(20-05-2021، 23:51)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 23:49)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوکییی

❤️

( حالا اگه ۵۰ میدی که تو پ.خ خودم بگم :> )

پول ندارم بمولا)):
خالی خالی)):
منتظر میمونم ناظم بیاد..کارشم دارم
(((:
 سپاس شده توسط *VENUS*
مشقای امشب تو خوبی و مهربونی است
پس بنویس هزاربار تا بشه نمره ات بیست
ناشناس
(20-05-2021، 23:53)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 23:50)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی بابام میشــــــــــــــه؟31

راس میگیـــــــــــآTelegh_0138
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، shghyegh
(20-05-2021، 23:53)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بر و بچ من برم بخوابم
برین بخوابین مغزتونو هم لیف بکشین Telegh_01

پیتزااااا
امشبم پیچوندی cry girl
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek
(20-05-2021، 23:51)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 23:49)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوکییی

❤️

(20-05-2021، 23:50)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

grimm.-.

قشنگه؟ داستانش چیه؟!
منم دنباله یه سریاله جدیدم

آره خیلی^^
داستانش تخیلیه
ی سری وسنن( موجودات تخیلی در قالب انسان._. )ک ی گریم ک پلیس هم هست ( ی انسان خاص) باید جلوی کارای بدشونو بگیره._.

حتما اینو ببین^^
(20-05-2021، 23:54)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 23:53)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من همیشه راس میگم Telegh_01
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(20-05-2021، 23:53)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

❤️

پول ندارم بمولا)):
خالی خالی)):
منتظر میمونم ناظم بیاد..کارشم دارم
محرومیتش یک هفتست ):
امیدوارم زود تر برگرده

منم برم بخوابم کم کم
شبتون بخیر
 سپاس شده توسط shghyegh ، شـــقآیــق
@Musalick

تا پیتــزای

@*VENUS*
ندی حق رفتن نداری crying 28

(20-05-2021، 23:56)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 23:54)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من همیشه راس میگم Telegh_01

...صد در صد44
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط shghyegh ، شـــقآیــق ، Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان