امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴32

22‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌
 سپاس شده توسط *VENUS* ، شـــقآیــق
آگهی
(21-05-2021، 9:46)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 9:43)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لاو لاو

خونه جدید بگیر

+

اسناد دولتیه ؟
نهههههه cry girl

+

نه ولی به ما ربطی نداره
اگه خودش بخواد وقتی اومد میگه . یا از امیر بپرسین ..
کلا از دخالت کردن خوشم نمیاد ~.~

(21-05-2021، 9:45)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شکرش

داغون امتاحانا=|

امتحانه ریاضیت چی شد ؟
خوب نبود؟

بدک نبود=|
احتمالا با تقلبایی ک کردم =| 16 تا 19.5 بیارم=|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴32 135
 سپاس شده توسط *VENUS* ، شـــقآیــق
(21-05-2021، 9:48)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 9:41)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از شما چه خبر ؟ :>

نه نه نه از من چه خبر

.-.

خب باشه
از من چه خبر ؟ :>

(21-05-2021، 9:48)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

22‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌

به به بههههه بانو آنا *-*
با حضورتون اینجا رو نورانی کردین اصلااااا
اینجا تا قبل شما خاکستری بود
الان رنگی شددددد

+
صبحت بخیر ^^

(21-05-2021، 9:49)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 9:46)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نهههههه cry girl

+

نه ولی به ما ربطی نداره
اگه خودش بخواد وقتی اومد میگه . یا از امیر بپرسین ..
کلا از دخالت کردن خوشم نمیاد ~.~

امتحانه ریاضیت چی شد ؟
خوب نبود؟

بدک نبود=|

Looollllllll
یکم فاصله ب ۱۶ تا ۱۹/۵ زیاد نیست؟!
البته درک میکنم . منم وقتی تقلب میکنم همینجوریم .
بذار کتابی که شنبه ازش امتحان دارمو نشونت بدم
وایستا وایستا
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، شـــقآیــق ، BIG-DARK
(21-05-2021، 0:02)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 23:59)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاااک چیکارررر کرده
شبت بخیر عزیزم

کارهای بد

ن بابا-_-
(((:
 سپاس شده توسط *VENUS*
(21-05-2021، 9:49)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 9:48)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه نه نه از من چه خبر

.-.

خب باشه
از من چه خبر ؟ :>

(21-05-2021، 9:48)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

22‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌

الان رنگی شددددد

+
صبحت بخیر ^^

(21-05-2021، 9:49)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدک نبود=|

Looollllllll
یکم فاصله ب ۱۶ تا ۱۹/۵ زیاد نیست؟!
البته درک میکنم . منم وقتی تقلب میکنم همینجوریم .
بذار کتابی که شنبه ازش امتحان دارمو نشونت بدم
وایستا وایستا

تقصیر ما نیست حداقل اگ هفته ای یبار دوره تو مدرسه میذاشتن برامون یچیزی یاد بگیریم خیلی خوب میبود من حتی بعد نوبت اول تکالیفمو هم انجام ندادم!
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS* ، Mohlek
این کتابیه که ازش امتحان دارم فردا @"☆мᴇʜяᴀʙ☆"
لعنتی ۷۵۰ صفحستتتتت
با فونت ریز بدون عکسسسسسس

https://uupload.ir/view/trim.1adc4602-7dc2-4ba9-bf34-59554b28f178_8mdn.mov/
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
(21-05-2021، 9:29)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 9:25)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*
نمیبخشمت Telegh_01

به خاطر کدوم یکی از کارام ؟ bathtime

(21-05-2021، 9:26)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کمیته فیلترینگ با لودر میاد علی یا علی Telegh_01

راستی آرمیتا چرا بن شد؟

منو آواره نکن cry2

+
به دلایل مدیریتی از پاسخ گویی معذوریم .
مظلوم نمای ظالم Telegh_01

(21-05-2021، 9:56)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این کتابیه که ازش امتحان دارم فردا @"☆мᴇʜяᴀʙ☆"
لعنتی ۷۵۰ صفحستتتتت
با فونت ریز بدون عکسسسسسس

https://uupload.ir/view/trim.1adc4602-7dc2-4ba9-bf34-59554b28f178_8mdn.mov/
اگه سوالاشو از تو کتاب بیارن و مفهومی نباشه سوالاش (مثل منطق و ریاضی
و.... ) میشه با یه pdf از کتاب و یه کامپیوتر امتحانو خیلی راحت پیش برد ^^
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS* ، shghyegh
@"☆мᴇʜяᴀʙ☆"
بخش جدید مبارکه پسره
شیرینی نمیخوای بدی به ما؟
(وی تحت هر شرایطی شیرینی میگیرد bathtime )
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق ، shghyegh ، BIG-DARK
(21-05-2021، 9:49)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

22‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌

الان رنگی شددددد

+
صبحت بخیر ^^
سلام دختر^^
لینعحق گسستم بگردمتتتت
صبح تو هم بخییررر
خوبی دختر؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS* ، shghyegh
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، shghyegh

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان