امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴32

(21-05-2021، 14:04)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 14:03)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ی بار انقد خوابیدم ک مامانم هر چن ساعت ی بار بیدارم میکرد ک ی چیزی بخورم نمیرم تو خواب Big Grin

قرص خورده بودی عزیز؟ ._. بسم الله Telegh_01

ن نبین الان جغد شدم ی زمانی کلا خواب بودم هر از گاهی برای ادامه زندگی و مدرسه بیدار میشدم Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، شـــقآیــق
آگهی
(21-05-2021، 14:03)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 14:02)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچوقت فک نمیکردم ادیت ویدیو با پریمر اینقد رو مخ باشه...

افتر افکتم همینه .
خیلی پروژه ها سنگین میشه

اون ک واقعا سخته من هم اموزششو دیدم خسته شدم چ برسه ب اینک بخام کار کنم...
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، امیر‌حسین
(21-05-2021، 13:46)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناموسا تو چ فازیید؟

خوب بود همتون باهم رفیقید و همش اینجا صحبت میکنید

فاز ریاست دارید؟

هیچ وقت اینجا بدون حاشیه نبوده
 سپاس شده توسط shghyegh ، KᏙ¥றᏙƝ ، شـــقآیــق ، امیر‌حسین ، *Aɴѕel*
(21-05-2021، 14:07)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 14:04)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قرص خورده بودی عزیز؟ ._. بسم الله Telegh_01

ن نبین الان جغد شدم ی زمانی کلا خواب بودم هر از گاهی برای ادامه زندگی و مدرسه بیدار میشدم  Big Grin

._.
من قبلا برای این که زنده بمونم هر از گاهی میخوابیدم
الان برای این که نمیزم نمیخوابمTelegh_01
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، shghyegh
(21-05-2021، 14:08)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 13:46)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناموسا تو چ فازیید؟

خوب بود همتون باهم رفیقید و همش اینجا صحبت میکنید

فاز ریاست دارید؟

هیچ وقت اینجا بدون حاشیه نبوده

اره والا
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Đęąđ.ğïřł
حلال نمیکنم کسی پشت من بد بگه
حلال نمیکنم

._.

نفرین میکنم._.
(((:
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، shghyegh
(21-05-2021، 14:10)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حلال نمیکنم کسی پشت من بد بگه
حلال نمیکنم

._.

._.
من که نگفتم..

هــــــــعـــــــــــــی..........
._.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط shghyegh
لیست افراد انلاین چقدر رنگارنگه
یار مگو که من منم
من نه منم نه من منم
گر تو تویی و من منم
من نه منم نه من منم
 سپاس شده توسط shghyegh ، شـــقآیــق
(21-05-2021، 14:08)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 14:07)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن نبین الان جغد شدم ی زمانی کلا خواب بودم هر از گاهی برای ادامه زندگی و مدرسه بیدار میشدم  Big Grin

._.
من قبلا برای این که زنده بمونم هر از گاهی میخوابیدم
الان برای این که نمیزم نمیخوابمTelegh_01

برگ Telegh_01
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، شـــقآیــق
دلم میخاس الان‌پاییز بود این گرماهای اخر تابستونو داشتیم میگذروندیم:|||
 سپاس شده توسط shghyegh ، *Aɴѕel* ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان