امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴32

(21-05-2021، 14:20)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 14:17)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گرمه گرممم

متنفرم از گرما
واقعا این همه عرق کجا حال میده

از نظر من بهتر از سرمـــآ هست...

سرد باشه لباس میپوشی گرما چی((:
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، شـــقآیــق ، shghyegh
آگهی
(21-05-2021، 14:20)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 14:19)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی...

عضویتم ._.
پیر شدم._.

من چی بگم Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، شـــقآیــق
(21-05-2021، 14:20)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 14:16)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگو :! م ن هنوز در آرزوی اتمام امتحانام :!
بدبختی از همتونم تابستونم کوتاه تره :!

امتحانای خودم ۱۳ تیر شروع میشه
کلا دوماهم تعطیلات ندارم

دقیقا من خرداد تمووم میشه اواسط تیر مدرسه سال بعدم شرو میشه :1
یک ماه دوره سال قبل
یک ماه ترم تابستون
یک ماه اخر شهریور هم به طور رسمی شرو میشه._.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(21-05-2021، 14:20)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 14:17)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گرمه گرممم

متنفرم از گرما
واقعا این همه عرق کجا حال میده

من عرق نمیکنم
ت خاصی((:

(21-05-2021، 14:22)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 14:20)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امتحانای خودم ۱۳ تیر شروع میشه
کلا دوماهم تعطیلات ندارم

یک ماه دوره سال قبل
یک ماه ترم تابستون
تنها دستاورد زندگیم اتمام مدرسه بود
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، شـــقآیــق ، shghyegh
(21-05-2021، 14:22)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از نظر من بهتر از سرمـــآ هست...

نباس نمیپوشی خو (:
ما که بیرون نمیریم خواطر کرونا تا واکسیناسیونم کنن پاییزه
سالای بعدم ._. من همیشه بدنم سرده جز صورتم ولی حس نمیکنم

(21-05-2021، 14:22)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عضویتم ._.
پیر شدم._.

من چی بگم Telegh_01

:! بقیه چی بگــن شما که هنو جوونی عشقم ._.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، shghyegh ، شـــقآیــق
(21-05-2021، 14:21)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 14:19)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا رو شکر من سرماییَم همیشه خدا سردمه حتی تو تابستون Big Grin  16

نمیدونم بگم خوشبحالت یا چی
من تو زمستونم عرق میکنم چ برسه تابستون:|

خوش ب حال ک ن چون همه اهل خونه گرماییَن دم ب دیقه کولر روشنه بعد من هنو شوفاژمو خاموش نکردم =/

اوه کاش گرمایی سرمایی بودنمونو میتونستیم تقسیم کنیم جفتمون راحت شیم 12
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Đęąđ.ğïřł
(21-05-2021، 14:23)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 14:20)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من عرق نمیکنم
ت خاصی((:

(21-05-2021، 14:22)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یک ماه دوره سال قبل
یک ماه ترم تابستون
تنها دستاورد زندگیم اتمام مدرسه بود

خوش بحالت ._.
من هنوز سه سال دارم :!
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Đęąđ.ğïřł
(21-05-2021، 14:24)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 14:22)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نباس نمیپوشی خو (:
سالای بعدم  ._. من همیشه بدنم سرده جز صورتم ولی حس نمیکنم

(21-05-2021، 14:22)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من چی بگم Telegh_01

:! بقیه چی بگــن شما که هنو جوونی عشقم ._.

من ی اکانت دیگه داشتم از وقتی کلاس شیشم بودم =l
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، شـــقآیــق
روت کراش زدهbathtime
(((:
(21-05-2021، 14:24)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نباس نمیپوشی خو (:
سالای بعدم  ._. من همیشه بدنم سرده جز صورتم ولی حس نمیکنم
دیگ لختم نمیشه ک (:
حیاو عفت پس چی:^
خونه ما کلا کولر روشنه تو تابستون 
ولی من اصلا از کولر خوشم نمیاد سرمای مصنوعی داره هوای خونه رو خشک میکنه 
فک میکنم چون شمال کلا مرطوبه برام سخته درک خشک بودن اینطوری :|
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان