امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴32

(21-05-2021، 14:30)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 14:29)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عب نداره منم هنو نمیدونم انجمن های دیگه اییَم هَ 14 Big Grin

:!  من تازه دیروز یع انجمن دیگه کشف کردم :1

اینا رو لیست کن ی ماه دیگه بده منم بیام Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، شـــقآیــق
آگهی
(21-05-2021، 14:29)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 14:27)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگ لختم نمیشه ک (:
حیاو عفت پس چی:^
خونه ما کلا کولر روشنه تو تابستون 
ولی من اصلا از کولر خوشم نمیاد سرمای مصنوعی داره هوای خونه رو خشک میکنه 
فک میکنم چون شمال کلا مرطوبه برام سخته درک خشک بودن اینطوری :|
بر عکس خونه ما میشه کولر روشنه ها ولی فقط دریچه اتاق من بازه:|
لختم نه که :!...
آخـــی (:

عهD:
کلا هرچی کم و نازکم بپوشی بازم گرمه
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(21-05-2021، 14:30)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 14:28)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

البته من کلا با همه فصلا حال میکنم. سرمای زمستون هم حال میده

فقط سرما
گرما عذابه

هوممم حتما ذخایر چربیت زیاده .. عین شتر
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Đęąđ.ğïřł
25r3025r30
(((:
 سپاس شده توسط Emmɑ
(21-05-2021، 14:31)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 14:30)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:!  من تازه دیروز یع انجمن دیگه کشف کردم :1

اینا رو لیست کن ی ماه دیگه بده منم بیام  Big Grin

:! نگو خب پایین صفه هس دیگه :!
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، shghyegh
(21-05-2021، 14:30)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 14:29)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخ اخ پس حسابی کل کل دارین سر کولر روشن کردن

موافقم کاملا بیا تقسیم کنیم^^
هر روز هر ساعت هر دیقه Telegh_01

اره والا فرشته های گرامی یکم اشتبا کردن تو این قضیه برا تو گرمایی زیاد گذاشتن برا من سرمایی Big Grin

D:
گِلامونو باید قاطی میکردن فیفتی فیفتی ازمون میساختنD:
 سپاس شده توسط shghyegh
(21-05-2021، 14:31)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 14:29)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بر عکس خونه ما میشه کولر روشنه ها ولی فقط دریچه اتاق من بازه:|
لختم نه که :!...
آخـــی (:

عهD:
کلا هرچی کم و نازکم بپوشی بازم گرمه

هر کی یه جوریه دیگه
.-.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(21-05-2021، 14:32)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 14:30)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط سرما
گرما عذابه

هوممم حتما ذخایر چربیت زیاده .. عین شتر

1.درست صحبت کن
2.اتفاقا من خیلی لاغرم تنها چیزی ک تو بدنم پیدا نمیشه چربیه
ژنتیکیع هممون گرماییم
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(21-05-2021، 14:32)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 14:31)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینا رو لیست کن ی ماه دیگه بده منم بیام  Big Grin

چی
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
@моои

سلآم ._.

(21-05-2021، 14:35)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 14:32)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی

لیست انجمنا
نآشِنآسَم(:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان