امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴32

(21-05-2021، 14:33)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 14:30)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر روز هر ساعت هر دیقه Telegh_01

اره والا فرشته های گرامی یکم اشتبا کردن تو این قضیه برا تو گرمایی زیاد گذاشتن برا من سرمایی Big Grin

D:
گِلامونو باید قاطی میکردن فیفتی فیفتی ازمون میساختنD:
چ خوش گفتی  Telegh_01

(21-05-2021، 14:35)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@моои

سلآم ._.

(21-05-2021، 14:35)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی

لیست انجمنا
ن فلش ن
دیگر انجمن ها
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، شـــقآیــق
آگهی
(21-05-2021، 14:36)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 14:33)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

D:
گِلامونو باید قاطی میکردن فیفتی فیفتی ازمون میساختنD:
چ خوش گفتی  Telegh_01

(21-05-2021، 14:35)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@моои

سلآم ._.

لیست انجمنا
ن فلش ن
دیگر انجمن ها

._.
زیادن سرچ کن میاره
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط shghyegh ، شـــقآیــق
(21-05-2021، 14:21)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه
حالا کی ؟ کجا؟
خون ما رو نخوری ی وقت :/

فردا غروب 
خونه ی من
نه، من خون تصفیه شده میخورم فقط، اونم از سازمان انتقال خون میخرم یا از مزرعه خودم میارم (((: 
گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴32 155
 سپاس شده توسط shghyegh ، شـــقآیــق
(21-05-2021، 14:40)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 14:36)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ خوش گفتی  Telegh_01

ن فلش ن
دیگر انجمن ها

._.
زیادن سرچ کن میاره
باج ru1

(21-05-2021، 14:41)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 14:21)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه
حالا کی ؟ کجا؟

فردا غروب 
خونه ی من
نه، من خون تصفیه شده میخورم فقط، اونم از سازمان انتقال خون میخرم یا از مزرعه خودم میارم (((: 

شما از خانواده کالن ها هستید جناب؟
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(21-05-2021، 14:34)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 14:32)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوممم حتما ذخایر چربیت زیاده .. عین شتر

1.درست صحبت کن
2.اتفاقا من خیلی لاغرم تنها چیزی ک تو بدنم پیدا نمیشه چربیه
ژنتیکیع هممون گرماییم

پس تو خاصی نه من
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
Telegh_54
(((:
(21-05-2021، 14:49)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_54

بیا بریم مزاحم یکی شیم
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

@моои

سلآم ._.

(21-05-2021، 14:35)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی

لیست انجمنا

سلام عروس گلم خوبی؟^^
(مادر شوهر به این باحالی کجا میشع پیدا کرد عاخه)

(21-05-2021، 14:41)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه
حالا کی ؟ کجا؟

فردا غروب 
خونه ی من

خونه ی ت خطریه:/ منم ترجیح میدم عزیزمو جاهای خطرناک نبرم(تتلو:/)
یه کافه ای جایی قرار بزاریم بهتره
ولی پسرم خرید خون از سازمان انتقال خون و خوردنش کار قشنگی نیست آدمایی هستن که بیشتر از تو به اون خونا محتاجن://////////(فاز نصیحت)
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(19-05-2021، 23:13)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*
شما مگه دیشب نگفتی فردا میزارم ((:
@Medusa
تو تو فقط تو((:

صدا جفتتون عالیه((:

بروووو یادت نیست انقدر داغون بود فکر کردی دارم گریه می‌کنم؟ (((:
حالا بیا و ثابت کن نه بابا صدام اینجوریه من.  Telegh_01
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(21-05-2021، 13:23)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 12:53)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب بنال ببینم چی میگی این وسط

هیچی باو مطالب فاقد اعتبار
الان من حتما باید تو دیسکورد چنتا فحش دوستانه بت بدم تا اوکی شی ناموصا Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Prometheus

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان