امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴32

(21-05-2021، 17:00)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 16:59)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابات دختره¿

:!
نه ._.
عكسرو گفتم ._.
بابام نيس ._.
مامانمه دختره ._.

عکسه کو قولا منم...من باباتم¿
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
آگهی
(21-05-2021، 17:01)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 17:00)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه ._.
عكسرو گفتم ._.
بابام نيس ._.
مامانمه دختره ._.

._.
نه بابام تو كتابخونس
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، Prometheus
(21-05-2021، 9:35)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2021، 20:00)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنونم حاجی

بخاطر امتحانات خیلی دیر جواب میدم

لعنت به همشون

فدا سرت

(20-05-2021، 15:57)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واوو
ببین کی اومده گ.آ
میگفتی گوسفندی چیزی سر میبریدیم Big Grin

من؟=|
اهوم/=
اخه خیلی وقت بود ندیده بودمت

(21-05-2021، 17:01)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه ._.
عكسرو گفتم ._.
بابام نيس ._.
مامانمه دختره ._.

حسسسسسسییین
دیدی واسع حسام زن گرفتیم Big Grin

(21-05-2021، 10:38)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 0:15)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم ی روز اینجوری بودم Big Grin
_
بال مگس یعنی بی شوهری تا آخر عمررررTelegh_01

کمشو من خودم رومینا رو اوکی کردم
اول ب من شیرینی بده Big Grin

ن همسن همن Big Grin

هی خدا دیشب کابوس دیدم ._.
-
اعضای بدن دامادم بودTelegh_01
ای دخمل کابوس چیه
زن حسام بودن افتخار همس/=
ببین من مادر شوهر دومتم/=
خالشم هستم کشکت میکنمTelegh_01

(21-05-2021، 10:39)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 0:18)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم ن کی گفته Telegh_01
همتونو کبود خواهم کردددد (ب جز باران) Telegh_01

@βάરãɲ
آخ باران مغززززم
تو مامان حسامی
من مامان رومینا
از طرفی حسام داداش کوچیکمه
ینی تو مامان منو حسام و مامان بزرگ رومیناییی؟ Telegh_07  Telegh_01
چقد مامانم دوسم دارههههه :!
+
چی شد؟
هاه ._.
من نفهمیدمTelegh_01

منم/=
حق داری ب خدا
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط Mohlek ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، Prometheus ، BIG-DARK
(21-05-2021، 16:58)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 16:57)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن ی عکس قدیمی ازت پیدا کردم

به مرد زن دار چشم داری بیشعور؟ :<

ن گذاشتم زنت ببینه قدیماتو Telegh_01
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Mohlek ، Prometheus
(21-05-2021، 17:10)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 9:35)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فدا سرت

من؟=|
اهوم/=
اخه خیلی وقت بود ندیده بودمت

حسسسسسسییین
دیدی واسع حسام زن گرفتیم Big Grin

(21-05-2021، 10:38)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی خدا دیشب کابوس دیدم ._.
-
اعضای بدن دامادم بودTelegh_01
ای دخمل کابوس چیه
زن حسام بودن افتخار همس/=
ببین من مادر شوهر دومتم/=
خالشم هستم کشکت میکنمTelegh_01

(21-05-2021، 10:39)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد مامانم دوسم دارههههه :!
+
چی شد؟
هاه ._.
من نفهمیدمTelegh_01

منم/=
حق داری ب خدا

دست شما درد نكنه._.
-
دست شما درد نكنه كه حق ميدي ._.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Mohlek
سلام تو اینجا چطوری میتونم پیام بدم؟
میشه راهنماییم کنید؟
 سپاس شده توسط shghyegh
(21-05-2021، 15:20)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 14:53)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا بریم مزاحم یکی شیم
پایَم..بریم

(21-05-2021، 15:00)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بروووو یادت نیست انقدر داغون بود فکر کردی دارم گریه می‌کنم؟ (((:
حالا بیا و ثابت کن نه بابا صدام اینجوریه من.  Telegh_01
اون فرق میکردم._.
ناراحتم بودی ، منم جو دادم._.
بدوووو

دیگه دیر گفتی رفتم مزاحم خودت شدم

(21-05-2021، 17:34)مهسا.۱۲۳۳ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه راهنماییم کنید؟

سلام نمیشه
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
چه مسخره هست
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(21-05-2021، 16:30)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوران نوجوانی و کودکی(طبق طرز تهیه قرص جوشان)
این اشخاص به طوری هستن
که با یک کلمه کوچک آمپر چسبانده
و با نگفتن حرف خویش به فرد مورد نظر و نوشتن تومار های بلند بالا یا کوتاه بالا در ناشناس خود را ارضا مینمایند
چنانچه به آنها بر سقم خویش عیبشان گویی
تو را تیکه و پاره کرده و حرف هایشان کف معده بر دهان میسرایاند
لطفا برای اثبات ایراد هایتان
ما را در دوراهی نگذاشته
و تیتاب هایمان را بدهید برویم

دوستان گرامی طبق گفته های مدیر ناظم یک عدد شیرینی هم جهت آشتی با خود کافیست زیاد سخت نگیرید در این وضعیت گرانی و تورم
تکست های بلند بالای بدون طرف مقابل را هم حواله دفتر کنید دوستان ما به خودمون شک میکنیم
اتفاقا ته جملتون هم دیده میشه شک تو یور سلف
پلیز ون یو دونت نو می
جاست فالو می
نات اوریتینگ
تنکس

زیبا بود. یادداشتش کردم.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(21-05-2021، 17:36)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 15:20)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پایَم..بریم

اون فرق میکردم._.
ناراحتم بودی ، منم جو دادم._.
بدوووو

دیگه دیر گفتی رفتم مزاحم خودت شدم

(21-05-2021، 17:34)مهسا.۱۲۳۳ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه راهنماییم کنید؟

سلام نمیشه

اااااااTelegh_01
مزاحم نیستی مراحمیTelegh_01
چیشد داشتیم چی میگفتیمTelegh_59
یادم رفت..بیا ادامه

چرا بچه مردمو اذیت میکنیTelegh_59

(21-05-2021، 17:45)مهسا.۱۲۳۳ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهسا۱۲از اصفهان نصف جهانAngel

سلام مهسا جان
ببین شما الان زیر اون موضوع ی پیام گذاشتی
زیر موضوع های دیگه هم ارسال کن
باید سیزده ارسال داشته باشی تا بتونی ب کسی پیام خصوصی بدی
(((:
 سپاس شده توسط shghyegh

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان