امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۳ ~×

(21-05-2021، 21:49)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۵ نفر جواب دادینا-_-
فک نکنین حواسم نیست
بدووین-_-

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16216229367225

عام ... هر ۵ تا پیام واسه من بود

(21-05-2021، 22:15)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 22:14)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از چی

جواب سوال

کدوم سوال
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
آگهی
@*VENUS*
سلام بهار جونم !
خوبی قشنگم ؟
 سپاس شده توسط *VENUS*
(21-05-2021، 22:17)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 22:16)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از بیکاریه
منم یه روز سرم خلوت میشه اینجوری میشم
کلا نصف بشقاب خوردم D:

ممکنه
واقعا این حرکتت توهینه
خجالت نمیکشی واقعا؟نصف بشقاب اخه؟

خبر نداشتم خب
از سرکار که برمیگشتم تو راه یه کاپ کیک خوردم /:
از تکخوری کردن خودم سرخوش بودم
وقتی فهمیدم شام قرمه سبزیه کمرم شکست
شکست عشقی خوردم
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(21-05-2021، 22:21)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 22:17)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممکنه
واقعا این حرکتت توهینه
خجالت نمیکشی واقعا؟نصف بشقاب اخه؟

خبر نداشتم خب
شکست عشقی خوردم

به نظرم این سوختگی با هیچ پمادی خوب نمیشه بیاروش نمک بپاشم دلم خنک شه
تک خور صگ):

@سهَ‌ند
نگفته کاملا مشخصه پیامات کدوماس
 سپاس شده توسط z_farhad
(21-05-2021، 22:23)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 22:21)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خبر نداشتم خب
شکست عشقی خوردم

تک خور صگ):

@سهَ‌ند

احتمالا اولیاش کلا واسه منه
ناشناس
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(21-05-2021، 22:15)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 22:14)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از چی

جواب سوال

میم بده ._.

(21-05-2021، 22:23)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خبر نداشتم خب
شکست عشقی خوردم

تک خور صگ):

@سهَ‌ند

احساس میکنم رگنار پشت قضیه بوده
بد رکبی خوردم D=
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(21-05-2021، 22:25)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جواب سوال

میم بده ._.

تک خور صگ):

@سهَ‌ند

احساس میکنم رگنار پشت قضیه بوده
بد رکبی خوردم D=
درس عبرت شد اشکال نداره
 سپاس شده توسط z_farhad
@Đęąđ.ğïřł
https://harfeto.timefriend.net/16214374529152
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(21-05-2021، 22:21)вɪʟʟɪє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*
سلام بهار جونم !
خوبی قشنگم ؟

اتفاقا امروز میخواستم تگت کنم دختر ! چه جالببببب ^^
من دارم پاره پوره میشم از بس درس خوندم
تو چطوری ؟! چه خبرا؟
 سپاس شده توسط _Strawberry_
(21-05-2021، 22:34)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 22:21)вɪʟʟɪє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*
سلام بهار جونم !
خوبی قشنگم ؟

اتفاقا امروز میخواستم تگت کنم دختر ! چه جالببببب ^^
من دارم پاره پوره میشم از بس درس خوندم
تو چطوری ؟! چه خبرا؟

آره!^^
موفق باشی ^.^
منم خوبم مرسی
منم از تو بدتر همش درس کلافه شدم دیگه
حالا من الکی مثلا درس میخونم چون همراه با درس خوندن توانجمنم
 سپاس شده توسط *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان