امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۳ ~×

(22-05-2021، 1:09)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2021، 1:09)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ترا ایی اطرجعچ ‌احترمی اشوی انه اکبر منچ ^^

زشته زشته درست حرف بزن://////

ایی خوش عود هم تعرفین الزشته:/
آگهی
(22-05-2021، 1:15)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2021، 1:09)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زشته زشته درست حرف بزن://////

عه عه زشته باوا:/
(22-05-2021، 1:22)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2021، 1:15)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه عه زشته باوا:/

چیزی نگفتم ک حرف ساده بود ی جوری میزنی ک ^^
(21-05-2021، 22:12)вɪʟʟɪє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 22:07)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از كجا پيداش كردي ._________.
(فوضوليم اود كرد)
تویه جایی دیدمش دیگه .______.

عجـــــــــل.______________.

(21-05-2021، 22:14)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 22:09)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس منم برم بخوابم Sad:

+
بار صدم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16215120689858
منتظرم

(شما خو نده عزيزم Telegh_01)
باجه Undecided خواب منو ببینی ایشالا

._________. ندیدم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط _Strawberry_ ، shghyegh
(21-05-2021، 22:58)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچها حرفم تو تایپیک ناشناس بد نبود ک/=

(21-05-2021، 22:41)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا همه از درس خوندن بدشون میاد؟؟؟
چرا؟؟؟؟

/=
من ک دوس دارم
_
راسی زن حسام ، رومیناس Big Grin
خیلی بهم میان

D:
+
هوووو...چرامنو عروسی دعوت نکرد؟ :/
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(21-05-2021، 21:37)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 21:22)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شکرش

اره داغونمون کردن این معلما ایشالله شر کرونا کنده شه هرچند الکیه..=|

چی الکیه؟Telegh_26

کرونا
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۳ ~× 26
(22-05-2021، 6:21)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 22:58)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

/=
من ک دوس دارم
_
خیلی بهم میان

D:
+

.__________.
.________________.
._____________________.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Prometheus
(22-05-2021، 7:10)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2021، 6:21)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

D:
+

.__________.
.________________.
._____________________.

چرا دعوتم نکردین نامردا؟
@musalick
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، Mohlek ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ

/=
من ک دوس دارم
_
خیلی بهم میان

D:
+

نیستی ببینی چقدر عاشق شده این لجن Big Grin
من ک فک نمیکردم ی حرفم ب اینجا بکشه/=

(22-05-2021، 7:10)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

D:
+

.__________.
.________________.
._____________________.

جونز عروس خوشگلم*.*
مراقب حسام من باش Big Grin
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط Prometheus ، Mohlek ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(22-05-2021، 7:29)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

D:
+

نیستی ببینی چقدر عاشق شده این لجن Big Grin
من ک فک نمیکردم ی حرفم ب اینجا بکشه/=

.__________.
.________________.
._____________________.

جونز عروس خوشگلم*.*
مراقب حسام من باش Big Grin

ولی خداوکیلی حسام و عشق؟ :| اصن به هم نمیان 4fvf

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان