(22-05-2021، 10:12)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-05-2021، 10:09)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نه ^^
چون کار و زندگیشو خوب از هم جدا کرده ^^
هم برای ما فقط داره هم میره سر کار ^^
خوبه خوبه
ولی میدونی حالا ک شمارم راضی نگه داشته از ی ور پزشکی هم شغل طاقت فرسا حتما خودش کلی اذیته (ولی عشق ب پزشکی باعث میشع همه اینا رو فراموش کنی^^)
مامان منم معلمه ولی خب پزشک بودن خیلی سخت تره:/
چه جذاب ^^
معلمیم الان تو دوران کرونا سخت شده ...
واقعا باید دوست داشته باشی مامان من عاشقشه ^^
ولی خب خیالش راحته که ما هیچ وقت تنها نیسیمو پیش همیم ._.
(22-05-2021، 10:12)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-05-2021، 10:09)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نه ^^
خوبه خوبه
ولی میدونی حالا ک شمارم راضی نگه داشته از ی ور پزشکی هم شغل طاقت فرسا حتما خودش کلی اذیته (ولی عشق ب پزشکی باعث میشع همه اینا رو فراموش کنی^^)
مامان منم معلمه ولی خب پزشک بودن خیلی سخت تره:/
نه ^^
من خودمم همین حسو دارم :1 ولی وسط ظهر که نمیشه گفت شب بخیر نه ._.
عاره:/
اوهوم ._.