امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۳ ~×

(22-05-2021، 11:15)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلــام مجدد ._.

خوفی؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، شـــقآیــق
آگهی
زنده باد یخمک :|
 سپاس شده توسط shghyegh ، *VENUS* ، شـــقآیــق
(22-05-2021، 11:23)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صبحِ همگی بخیر

صب بخیر Telegh_01

(22-05-2021، 11:24)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یخمکِ بعد امتحان
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط *VENUS* ، Prometheus ، شـــقآیــق
(21-05-2021، 22:39)вɪʟʟɪє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 22:34)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اتفاقا امروز میخواستم تگت کنم دختر ! چه جالببببب ^^
من دارم پاره پوره میشم از بس درس خوندم
تو چطوری ؟! چه خبرا؟

آره!^^
موفق باشی ^.^
منم خوبم مرسی
منم از تو بدتر همش درس کلافه شدم دیگه
حالا من الکی مثلا درس میخونم چون همراه با درس خوندن توانجمنم

آخ آخ منممممممم >.<
منم همش اینجام
درسام خیلی مونده
نمیدونم چه خاکی بر سر بریزم dit

(22-05-2021، 7:52)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2021، 0:32)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سهندددد Telegh_01
تو نوشتی تو خر نیستی ؟ Telegh_01

ها؟ یعنی چی

(22-05-2021، 1:14)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شرک ۴ ک داریم ک ute

اون شرک برای همیشه بود اسمش. ۴ نبود

تو چیزی راجبه تک شاخ و خر ننوشتی ؟ ._.

(22-05-2021، 11:24)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2021، 11:23)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صبحِ همگی بخیر

صب بخیر Telegh_01

(22-05-2021، 11:24)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یخمکِ بعد امتحان

نخند عه 2mo5

چطوری عشقولَک ؟
چه خبرا؟ در چه حالی ؟
 سپاس شده توسط shghyegh ، شـــقآیــق ، _Strawberry_
(22-05-2021، 11:24)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صبحِ همگی بخیر

صب بخیر Telegh_01

یخمکِ بعد امتحان

دقیقا
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، shghyegh

چقدر یخمک صورتی میخریدم بعد از امتحانا از دکه ی مدرسه ):
یادش بخیرررر
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Prometheus
(22-05-2021، 11:23)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2021، 11:15)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلــام مجدد ._.

خوفی؟

ممنون شما خوبي؟._.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، shghyegh
(22-05-2021، 11:25)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 22:39)вɪʟʟɪє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره!^^
موفق باشی ^.^
منم خوبم مرسی
منم از تو بدتر همش درس  کلافه شدم دیگه
حالا من الکی مثلا درس میخونم چون همراه با درس خوندن  توانجمنم

آخ آخ منممممممم >.<
منم همش اینجام
درسام خیلی مونده

(22-05-2021، 7:52)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ها؟ یعنی چی

صب بخیر Telegh_01

یخمکِ بعد امتحان

نخند عه 2mo5

چطوری عشقولَک ؟
چه خبرا؟ در چه حالی ؟

نه بابا. تک شاخ و خر چیه دیگه
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، shghyegh ، *VENUS*
(22-05-2021، 11:25)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره!^^
موفق باشی ^.^
منم خوبم مرسی
منم از تو بدتر همش درس  کلافه شدم دیگه
حالا من الکی مثلا درس میخونم چون همراه با درس خوندن  توانجمنم

آخ آخ منممممممم >.<
منم همش اینجام
درسام خیلی مونده

ها؟ یعنی چی

صب بخیر Telegh_01

یخمکِ بعد امتحان

نخند عه 2mo5

چطوری عشقولَک ؟
چه خبرا؟ در چه حالی 

با مویی کاکو ؟ اگه با مویی باید بُگم ک ب خاک رفتم با درسا  Big Grin (نمدونم کجایی حرف زدم)
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط *VENUS*
ماررررر:///
 سپاس شده توسط shghyegh

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان