امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۳ ~×

(22-05-2021، 14:04)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2021، 14:02)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا وقتی کلی دختر روی یه پسری کراش دارن...همه میگن اون پسرهخیلی خوبه و نمیدونم چی

ولی اگه کلی پسر روی یه دختر کراش باشن :| میگن اون دختره بدیه و... :'|

درست نیست چنین چیزی اصن من نشنیدم بگن

کافیه پنج دیقه پسر باشی تا حقایق برتو اشکار شوند
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(22-05-2021، 14:00)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2021، 13:57)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"Musalick"
برارررررر مِن ندامبه چوه هرچی خاندمبه هِچی مره حالی نوونه
گیییی دره م مغز دله
یا ب قول مِ پِر گچ
دبیرا تک دله گی دره خواخر‌
امه مغز دله جا وونه
زور کنه اموره
وشون تک دله سگ دمیزه
روز نیشتنه امه وه

(22-05-2021، 14:02)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2021، 14:00)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاک تو سرت حسام25r30fishing25r3025r3025r3025r3025r3025r30
گی دوو وشان تِک دله
اد این کاصده مصب شانس این کرونا هم پاس بویه امه وه
من دیگه با شما دوتا حرف نمیزنم
خیلی بی ادبین..رو منم تأثیر میزارین
3cycry girlikeikeike
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط Mohlek ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(22-05-2021، 14:06)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2021، 14:04)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درست نیست چنین چیزی اصن من نشنیدم بگن

کافیه پنج دیقه پسر باشی تا حقایق برتو اشکار شوند

اها از دید پسرا گفتی!
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek ، Prometheus
(22-05-2021، 14:05)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2021، 14:04)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین
میگن کلیدی که دهتا قفلو باز کنه میشه شاه کلید
ولی قفلی که دهتا کلید بش بخوره میشه قفل هرز ((((;

هر کراشی به رابطع ختم نمیشه
کراش اسمش روشع یعنی کسی دوست داشته باشی طرف ندونه
این جوابت هیچ ربطی نداشت
نه من منظورم خارج از بعد مکان و عشق و حال و ایناس
یه مفهوم خاصی داشت حرفه که باید از ایران تنگستان باشی تا بفهمی (((;
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Prometheus
(22-05-2021، 14:06)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا من رو هیشکی کراش ندارم ._.

چرا هیشکی رو من کراش نداره ._.

چه وضعیه ..

بیا امار بگیر حالا ک من رو همشون کراش دارم چند نفر رو من کراش دارن
از همهه امار بگیر اولی هم سیروان
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
(22-05-2021، 14:07)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2021، 14:00)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دبیرا تک دله گی دره خواخر‌
امه مغز دله جا وونه
زور کنه اموره
وشون تک دله سگ دمیزه
روز نیشتنه امه وه

(22-05-2021، 14:02)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اد این کاصده مصب شانس این کرونا هم پاس بویه امه وه
3cycry girlikeikeike
اصکی از حرفای پ.خ من ؟ Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، shghyegh
(22-05-2021، 14:08)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2021، 14:07)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

3cycry girlikeikeike
اصکی از حرفای پ.خ من ؟ Telegh_01

نمیدونم شایدBd1
(((:
 سپاس شده توسط Mohlek ، shghyegh
(22-05-2021، 14:07)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2021، 14:05)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر کراشی به رابطع ختم نمیشه
کراش اسمش روشع یعنی کسی دوست داشته باشی طرف ندونه
این جوابت هیچ ربطی نداشت
نه من منظورم خارج از بعد مکان و عشق و حال و ایناس
یه مفهوم خاصی داشت حرفه که باید از ایران تنگستان باشی تا بفهمی (((;

منظورتو کامل فهمیدم ولی در جواب این حرف کاربرد نداشت!

بااینکه این طرز تفکر فقط مخصوص جهان سومی هاست ولی خب درجای خودش به کار ببر
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
(22-05-2021، 14:06)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا من رو هیشکی کراش ندارم ._.

چرا هیشکی رو من کراش نداره ._.

چه وضعیه ..

رو توام کراش دارن._.
خودت خبر نداری عزیزم.-.
(((:
 سپاس شده توسط shghyegh
خوش به حالتون :|
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان