امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۳ ~×

(22-05-2021، 14:09)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2021، 14:07)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه من منظورم خارج از بعد مکان و عشق و حال و ایناس
یه مفهوم خاصی داشت حرفه که باید از ایران تنگستان باشی تا بفهمی (((;

منظورتو کامل فهمیدم ولی در جواب این حرف کاربرد نداشت!

بااینکه این طرز تفکر فقط مخصوص جهان سومی هاست ولی خب درجای خودش به کار ببر
نظرت راجع به جمله غلط کردم چیه ؟
اگه به اینا اکتفا نمیکنین بریم سراغ گزینه های بعدی!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، شـــقآیــق ، shghyegh
آگهی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16214401429804

در این مکان فوت کنید
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق ، shghyegh
(22-05-2021، 14:13)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2021، 14:09)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورتو کامل فهمیدم ولی در جواب این حرف کاربرد نداشت!

بااینکه این طرز تفکر فقط مخصوص جهان سومی هاست ولی خب درجای خودش به کار ببر

ایییD:
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
(22-05-2021، 14:14)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2021، 14:13)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایییD:
میبینین خداوکیلی ؟تو اوج نوجوونی آدمو مجبور به چه کارایی میکنن Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Đęąđ.ğïřł
هعی خدا((:
(((:
 سپاس شده توسط Mohlek
(22-05-2021، 14:16)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2021، 14:14)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایییD:
میبینین خداوکیلی ؟تو اوج نوجوونی آدمو مجبور به چه کارایی میکنن Telegh_01

به اعصاب خودت مثلث باش
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek ، shghyegh
(22-05-2021، 12:55)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

fs10 @"ɴѕel*"

سلام عزیزم عزیزم سلام^^
دوست دارم عاشقتم واسلام
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek
(22-05-2021، 13:48)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2021، 13:30)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهااا
من ضمانت میکنم کارِ تو نبوده  Telegh_01
مشکل اینجاس که ضمانت تو خودش مدرک جرمه اصن Telegh_01

اره قضیه دُم روباهه Telegh_01
=/
/=

ناشناس -_-
@سهَ‌ند
Telegh_43
(((:
 سپاس شده توسط Mohlek
(22-05-2021، 14:26)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@سهَ‌ند
Telegh_43

تقصیر من نیست
ناشناس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان