امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۳ ~×

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Untitled_92f93.png
نوچ نوچ نوچ
آگهی
(22-05-2021، 15:18)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نوچ نوچ نوچ

جهان سومی بدبخت -_- برو درستو بخون بدووو ... دیگه هم به من پ.خ نمیدی -_-
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Emmɑ
دفعه اخری باشه که ارساله من الکی پاک میشه
+
بچه ها شرمنده ی همتون ولی میخوام به زندگی ارومم بگردم و در ارامش ناهارمو بخورم
واسه همین پ.خ هامو فعلا میبندم و بعدا جواب میدم ! ( ولم کنین میخوام برم ناهار بخورم 2mo5 ) lol
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق ، Ɗєя_Mσηɗ
(22-05-2021، 15:18)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2021، 15:16)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا پیوی درستت کنم دوباره D:
تقصیر خودته قهرم باهات )))":

من واتساپ درگیرمcry2cry2
منم باهات قهرمممممcry2cry2
"اون گیفی ک برات فرستادم تل"

جهنم نیا ، بشین گریه کن :|
تو چرا ؟ اونی ک شاکیه منمممممم
یادم رف ، بزا دوباره نگا کنم ._.
(22-05-2021، 15:18)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوچ نوچ نوچ

خخ یدونه تو قبول نکردی یدونه @خخخخ
ناشناس
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق
(22-05-2021، 15:20)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دفعه اخری باشه که ارساله من الکی پاک میشه
+
بچه ها شرمنده ی همتون ولی میخوام به زندگی ارومم بگردم و در ارامش ناهارمو بخورم
واسه همین پ.خ هامو فعلا میبندم و بعدا جواب میدم ! ( ولم کنین میخوام برم ناهار بخورم 2mo5 ) lol

الان دارم تصورت میکنم
هم صدات هم قیافت

بسممممم الاهههههه
(((:
 سپاس شده توسط Mohlek ، *Aɴѕel*
البته فک کنم @خخخخ دیگه آنلاین نمیشه Telegh_44
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
(22-05-2021، 15:13)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2021، 15:04)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از شما یاد گرفتم

روز مادر مجازی مبارک :|

افرین پسرم همواره موجب افتخار من بشو
منم در مورد گرفتنت از پرورشگاه تصمیم میگیرم :v

(22-05-2021، 15:04)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین
تو که گرگی 
ولی شیرم که باشی
خرجت یه کیکه ((((;

شاخ شدم رفت ^^

اخطار خونت پایین اومده اره؟ v:
عاره بابا
هر چی به وحید و بهار میگم اخطار بدن انگار نه انگار vv::
ناشناس
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، شـــقآیــق ، shghyegh
(22-05-2021، 15:19)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوچ نوچ نوچ

جهان سومی بدبخت -_- برو درستو بخون بدووو ... دیگه هم به من پ.خ نمیدی -_-
به اینم میرسی؟-ـ-
خیلی هم دلت بخواد
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق
(22-05-2021، 15:21)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوچ نوچ نوچ

خخ یدونه تو قبول نکردی یدونه @خخخخ

لعنتییی @خخخخخ
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان