امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۳ ~×

واییییییی ناخونم شکستتتتتتتTelegh_59Telegh_59Telegh_59Telegh_59Telegh_59Telegh_59Telegh_59

(22-05-2021، 15:55)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2021، 15:53)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عالیممممم عالیییییی
تو خوبی؟؟

من درخدمتم
منم عالیم ^^
اصلا بهتر از این نمیشم .
نه نه عسلکم._.
من به تو که کاری ندارم :>

میدونم میدونم میدونم4fvf
خداروشکر ک خوبی14k
همیشه خوب باشی14k
خوبی شما باعث خوشحالی ما میشه14k
خلاصه من درخدمتم ._.
راحت باش._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط *VENUS*
آگهی
(22-05-2021، 15:50)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کرمِ درونم بدجوری فعال شده ^^

منتظرم رو یکی خالیش کنم ^^

من مرخص شم از خدمتتون Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*
(22-05-2021، 15:50)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2021، 15:48)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدترين روز عمرم رو داشتم امروز ._.
اوخیه الان بهتری ژوژو؟

(22-05-2021، 15:50)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یچیز سنگین

33
33
33

از نظر مريضي اره ولي كلا امروز بد بود به دلايل زير
1.برق رفت
2.تنها بودم تو ساختمون
3.كلاس داشتم ميخواستم بعد دو جلسه غيبت برم
4. مامانم نگران بود
5 شارژ لب تاژم تموم شد ._.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، shghyegh
(22-05-2021، 15:40)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2021، 15:36)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هم منم =|
بکشیمشون|::::::::
(22-05-2021، 15:36)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انسان های حرص دربیاری هستند این دسته از افراد
باید آنها را به صورت خورشتی قاچ قاچ کرده و درون پلاستیک های کوچک جاسازی کرد
دقیقا|||:::

پایتم
(22-05-2021، 16:00)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2021، 15:50)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوخیه الان بهتری ژوژو؟

33
33
33

1.برق رفت
2.تنها بودم تو ساختمون
4. مامانم نگران بود
واقعا بمیرم برات Undecided
ایشالا دیگه این مواردو تو ی روز تجربه نکنی بلکه ریز ریز تجربه کنی Sad Big Grin
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(22-05-2021، 15:58)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2021، 15:50)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کرمِ درونم بدجوری فعال شده ^^

منتظرم رو یکی خالیش کنم ^^

وای Telegh_01

تو که قلبه منی ^^
ناخونمp336خیلی دوس داشتمp336
(((:
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(22-05-2021، 16:09)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2021، 16:00)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

1.برق رفت
2.تنها بودم تو ساختمون
4. مامانم نگران بود
واقعا بمیرم برات  Undecided
ایشالا دیگه این مواردو تو ی روز تجربه نکنی بلکه ریز ریز تجربه کنی Sad  Big Grin

ممنون._. واقعا

(22-05-2021، 16:11)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناخونمp336خیلی دوس داشتمp336

._.
خوش بحالت ._.
نآشِنآسَم(:
(22-05-2021، 16:10)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2021، 15:58)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای Telegh_01

تو که قلبه منی ^^

هووووف خدا رو شکر Telegh_02
تو هممم♡
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*
p343
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان