امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۳ ~×

(22-05-2021، 18:37)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2021، 10:22)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ^^
ارام باش به هیچ چی نفکر بخواب خدافس

تنکیو دختره^^

(22-05-2021، 11:00)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لطفا انقدر چرت نگو

تصاویر خاک برسری پروفایلی؟

چرت حرف خودته
ت چرت گویی از شما سرتر نداریم متاسفانع

اومدي دختره ^^؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(22-05-2021، 19:31)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2021، 19:09)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"*A ɴѕιl*"
قلب درد میگیرم وقتی عکسایی که کلی جان دادم تا گرفتمشون میوفته اخر صفحهههه(":::

همیشه بشمار ارسالای تو عکس شخصی رو
تو هر صفحه ده تا ارسال جا میشه
(:
کی الان جواب این قلب وامونده منو میدههه(":
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(22-05-2021، 18:41)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2021، 7:57)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.____________________.

.________________. طلاقم بده دست بزن دارم ._____________.
اشکا نداره بادمجون بم افت نداره بزن لهش کن Big Grin
ولی جدا از شوخی هوای این پسرو داشته باش ی وقت از دستت نپرعTelegh_01

.______________.
شماها اخر سر منو سكته ميديـــــــــد ._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(22-05-2021، 19:02)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زین دامنه زندگی
تو را گویم
یک عقاب همیشه تنهاست157f

+همینطوری بی ربط و بی محتوا

انگار جوکر شدی اگ یچیز قرمز هم دور لبت بود کپی برابر اصل میشدی=|
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۳ ~× 68
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(21-05-2021، 22:02)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 20:37)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@z_farhad
داوش بمولا ک تو همون دوران جونیتم
فق مو و مدل مو و الانم ک آرایشگر مو و فلان

مرسی توله
خوبم
تو خوبی؟

فدا ط خبی چخبر
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، z_farhad
(22-05-2021، 19:35)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2021، 19:31)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همیشه بشمار ارسالای تو عکس شخصی رو
تو هر صفحه ده تا ارسال جا میشه
(:
کی الان جواب این قلب وامونده منو میدههه(":

فداسرت ♥️
اینچیزا ارزش ناراحتی ندارع گل
(((:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
ملیکا و آنااااا >.<
@"*Aɴѕιl*"
@*Aɴѕel*
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel* ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
@THEDARKNESS
@"musalick"
خاک تو سر من:|
یکیشون زنگ میزنه داداش امتحانو یه کاری کن
یکیشون پیوی منو رگباری بسته
دوتاشون باموتور میان دم خونت
بعد امتحان که میرسه من هعی تقلب بفرستم برا اینا...بعدش اف میکنن بی معرفتا...
شیمی شدم 13 بقیه همه بالای 17
خاک بر سرمن که فکر میکنم...چی فکر میکنم پیش خودم واقعا :|
دارم براشون
 سپاس شده توسط Mohlek ، shghyegh ، شـــقآیــق ، THEDARKNESS
(22-05-2021، 19:52)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیکا و آنااااا >.<
@"

<:ژان؟!
 سپاس شده توسط *VENUS* ، شـــقآیــق
(22-05-2021، 13:52)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ⓩⓐⓗⓡⓐ
هی میگم خانوم کجا c24

تو قلبت=)
چ طوری ژگر جان؟!
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان