امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۳ ~×

(23-05-2021، 9:23)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2021، 0:43)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*
بیا اینجا ببینم کجایی تو نیستی -.-

سلام ^^

(23-05-2021، 9:19)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب Smile

رجببببب :۷

مشهدم گرمه؟
 سپاس شده توسط *VENUS*
آگهی
(23-05-2021، 9:24)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا جای حرفای ناشناسه!
خب منم ناشناس گفتم(:
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
(23-05-2021، 9:25)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2021، 9:24)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا جای حرفای ناشناسه!
خب منم ناشناس گفتم(:
اوهوم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط Prometheus
(23-05-2021، 9:24)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2021، 9:23)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ^^

رجببببب :۷

مشهدم گرمه؟

مشهد باز از جاهای دیگه خیلی بهتره مثل اینکه
نه خیلی گرمه نه سرده
متوسطه رو به گرما :۷
ولی فکر کنم اونجا خیلی خیلی گرم شده اره ؟
(23-05-2021، 9:27)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2021، 9:25)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب منم ناشناس گفتم(:
اوهوم

شقا¿¿
چرا دیگه سپاس نمیدی¿
(23-05-2021، 9:30)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2021، 9:27)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوم

شقا¿¿
چرا دیگه سپاس نمیدی¿

حوصلم نمیگیره عمو
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط Prometheus

اینجا جای حرفای ناشناسه!
خب منم ناشناس گفتم(:
خوبه خودتم قبول داری لج کردی با من (:
خوبه خودتم قبول داری خیلی بی دلیل از‌ من متنفر بودی (: با اینکه من تورو دوستم میدونستم
مظلوم نمایی ای در کار نبوده هیچ وقت
و اعتراف میکنم از این شرایط اصلا خوشحال نیستم
بار ها به همه گفتم کاش اینجوری نمیشد
تو برکناری شما من خیلی تاثیر نداشتم ( صابر شخصا این کارو کرده و میدونی که هیچ وقت طرف کسیو نمیگیره و پارتی بازی نمیکنه) همه کاراش با دلیل و مدرکه .
از ساعت ۱۲ تا ۳ داشته سوابق رو چک میکرده و تحقیق میکرده
اخرش تصمیم بر این شده
در واقع این کارو حتی قبل از بحث ما میخواستن انجام بدن که امیر نذاشته
در کل خیلی ربطی‌ به من نداشته
اینو به عنوانه درخواست صلح با من قبول کن
من همیشه میبخشم و فراموش میکنم
توام واسه یکبارم که شده کینه ای نباش (:
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق ، امیر‌حسین
(23-05-2021، 9:31)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2021، 9:30)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شقا¿¿
چرا دیگه سپاس نمیدی¿

حوصلم نمیگیره عمو

اها :|

حوصلتو بگیر v:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
این پادکست رو چند بار گوش کردم بازم برام حس خوبی دارع تکراری نمیشع
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Prometheus
(23-05-2021، 9:36)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این پادکست رو چند بار گوش کردم بازم برام حس خوبی دارع تکراری نمیشع

پادکست چیه؟اسمش؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان