امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۳ ~×

(23-05-2021، 10:06)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صابر میدونه رو جونشم غیرت دارین؟:>

بی ادب مگه پسرخالته؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آگهی
(23-05-2021، 10:03)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2021، 10:02)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخوابونم دهنت؟

ادم با بزرگتر از خودش اینجوری حرف نمیزنه
البرده :|

(23-05-2021، 10:03)radinrahmani نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برقراری جون دل؟

نه
سرکیفی عزیز¿
حرف زیای ایزنی البرده گوزیل خایر
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۳ ~× 85
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Prometheus ، THEDARKNESS
(23-05-2021، 10:07)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2021، 10:06)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صابر میدونه رو جونشم غیرت دارین؟:>

بی ادب مگه پسرخالته؟
(((((:
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، شـــقآیــق
گرمههه
(((:
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، Đęąđ.ğïřł
(23-05-2021، 10:07)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2021، 10:03)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ادم با بزرگتر از خودش اینجوری حرف نمیزنه
البرده :|

نه
سرکیفی عزیز¿
حرف زیای ایزنی البرده گوزیل خایر

لیوه تو تا دیگنم من جوعل ایخوسیدی.ایسو سی مو شاخ وابیدیه؟
الهی ال بوعرت جیگرته بخره ووووی '-'..
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، BIG-DARK
ادم شکست عشقی بخوره ولی هندزفریش پاره نشه))":
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Prometheus
(23-05-2021، 9:53)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2021، 9:45)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه fishing

جرت میدما قبول کن._.

(23-05-2021، 9:52)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی داره یه دو سه میلیارد دستی به ما بده ؟ v:

کاکا هفتمن دارم
دا بده هفتمنو
بقیشم خدا بزرگه v:
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، BIG-DARK
حسین اینایی ک گفتی فش بود؟؟._.
(((:
 سپاس شده توسط Prometheus
اقا فکر کنم تنظیمات کانالای انجمن بهم ریخته.
من رفتم سرور ترکی
(23-05-2021، 10:04)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2021، 10:01)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میزنی دیگ
هستی؟
من خودم بهت منبع میدم

به جون صابر اصن حسش نی

.-.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۳ ~× 85

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان