امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۳ ~×

(23-05-2021، 10:18)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2021، 10:14)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسین یه شوخی ای کرد ._.
عه شوخی بود((:
ای بابا((:

(23-05-2021، 10:15)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| ها؟؟

هیچی ترجمه کردم._.
انگار اشتباه ترجمه کردم

خیلی خیلی بد ترجمه کردی ._.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(23-05-2021، 10:16)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2021، 10:15)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فداتTelegh_51

ما ب برو زیر وام چی میگیمTelegh_26
بو مِ لِنگه تٕ
اینو هم میگن ولی اگه خیلی اوضاع داغون باشه فحش ناموصی میدن Telegh_01
بسم الاه

(23-05-2021، 10:18)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2021، 10:12)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شبیه فش بود25r30
بگو بگو

گفتم بدبخت تو تا دیروز تو جوب میخوابیدی الان برا من شاخ شدی؟ :|

اره معلومه._.

بهارررررررر یدقع بیا اینستا ی مشکلی دارمممم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط Prometheus ، *VENUS* ، Mohlek
(23-05-2021، 10:16)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2021، 10:14)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسین یه شوخی ای کرد ._.

من در این موارد شوخی نمیکنم v:

من سعی کردم مودبانه بگم
ولی منظورم این بود که داری نوتلا میخوری bathtime
 سپاس شده توسط Prometheus ، THEDARKNESS
(23-05-2021، 10:19)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2021، 10:16)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینو هم میگن ولی اگه خیلی اوضاع داغون باشه فحش ناموصی میدن Telegh_01
بسم الاه

(23-05-2021، 10:18)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم بدبخت تو تا دیروز تو جوب میخوابیدی الان برا من شاخ شدی؟ :|

اره معلومه._.

جمله بعدیشم گفتم ایشالله "ال" بدزدتت جیگرتو بخوره v:

این مفهومش سنگینه...
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(23-05-2021، 10:17)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2021، 10:14)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوی موری من لنگ پات نی 4fvf
وری بره تا نزیدوم من سرت وریییی

گی خردی کشکش
گی زیاد خردی

ارش !
 سپاس شده توسط Prometheus ، THEDARKNESS ، BIG-DARK
(23-05-2021، 10:20)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2021، 10:16)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من در این موارد شوخی نمیکنم v:

من سعی کردم مودبانه بگم

اوا...ناراحت شدم...بیا از دلم در بیار

(23-05-2021، 10:21)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2021، 10:17)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گی خردی کشکش
گی زیاد خردی

ارش !

چیز بدی نگفت که
 سپاس شده توسط *VENUS*
(23-05-2021، 10:22)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2021، 10:20)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من سعی کردم مودبانه بگم

(23-05-2021، 10:21)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارش !

چیز بدی نگفت که

شکلات میخوای ؟ bathtime
من همیشه تو کیفم شکلات دارم
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، Prometheus
(23-05-2021، 10:17)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2021، 10:11)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صبح بخیر!

کجا بودیییییییی cry girl

الان وسط امتحان نهایی هام! crying
شانس اوردم نمره قبولی رو از ۱۰ اوردن به ۷ وگرنه فیزیکو میافتادم crying !
ولی خب بقیه رو تا الان۱۷_۱۸ شدم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط Prometheus ، *VENUS*
(23-05-2021، 10:19)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2021، 10:12)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی مشوق خوبی هستی برای فعالیت کاربرا واقعا صابر باید بهت حقوق بده((((((:

ت فعلا کیس بعدی مدیرناظمی هستی سلطان:^

>.<

ای بابا نفرمایید
+
بیا و نویسنده شو ولی
البته که همینجوریم خیلی دلبری :۷
خیلیم میفرمایم(((:

حالا ببینیم خدا چی میخاد:^
این دورت بگردم♡ ^.^
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، *VENUS* ، شـــقآیــق
(23-05-2021، 10:25)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2021، 10:22)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیز بدی نگفت که

شکلات میخوای ؟ bathtime
من همیشه تو کیفم شکلات دارم

*استیکر بغض*
 سپاس شده توسط *VENUS* ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان