امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۳ ~×

(23-05-2021، 10:25)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2021، 10:17)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کجا بودیییییییی cry girl

الان وسط امتحان نهایی هام! crying
شانس اوردم نمره قبولی رو از ۱۰ اوردن به ۷ وگرنه فیزیکو میافتادم crying !
ولی خب بقیه رو تا الان۱۷_۱۸ شدم

باریکلااااا *-*
سوگلی من نُخبست *-*
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، شـــقآیــق
آگهی
(23-05-2021، 10:29)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2021، 10:25)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان وسط امتحان نهایی هام! crying
شانس اوردم نمره قبولی رو از ۱۰ اوردن به ۷ وگرنه فیزیکو میافتادم crying !
ولی خب بقیه رو تا الان۱۷_۱۸ شدم

باریکلااااا *-*
سوگلی من نُخبست *-*
حقیتا نفهمیدم تعریفه بود یا تعنه زدی ولی خب مرسی.
من برم دیگه. با اجازه شما!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط *VENUS*
(23-05-2021، 10:29)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2021، 10:25)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شکلات میخوای ؟ bathtime
من همیشه تو کیفم شکلات دارم

*استیکر بغض*

._.
من شکلات به هر کسی نمیدمااااا
میدونی که خودم عاشقه شکلاتم و زندگیمو شکلات تشکیل میده؟ :۷
میخوام از عشقم بهت بدم درواقع :۷

(23-05-2021، 10:30)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2021، 10:29)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باریکلااااا *-*
سوگلی من نُخبست *-*

عه ! من ادمی بودم که طعنه بزنم به کسی ؟ -__-
زود زود سر بزن -___-

موفق باشی ^.^
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، شـــقآیــق ، Prometheus
(23-05-2021، 10:31)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2021، 10:29)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*استیکر بغض*

._.

(23-05-2021، 10:30)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زود زود سر بزن -___-

موفق باشی ^.^

چشم . مرسی.
خداحافظ
 سپاس شده توسط *VENUS*
(23-05-2021، 10:31)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*استیکر بغض*

._.

زود زود سر بزن -___-

موفق باشی ^.^

من شکلات بدم میاد v:
 سپاس شده توسط *VENUS*
(23-05-2021، 10:38)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.

زود زود سر بزن -___-

موفق باشی ^.^

من شکلات بدم میاد v:

شوخی میکنی ؟ O_O
 سپاس شده توسط Prometheus ، THEDARKNESS
(23-05-2021، 10:07)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2021، 10:03)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ادم با بزرگتر از خودش اینجوری حرف نمیزنه
البرده :|

نه
سرکیفی عزیز¿
حرف زیای ایزنی البرده گوزیل خایر

چی گ خونی,فارسی گب لب بزن امونم حالی ببی. :|
 سپاس شده توسط Prometheus ، BIG-DARK
(23-05-2021، 9:23)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2021، 9:18)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی آب قند بخور درست میشه ._.

از گلوم پایین نمیره.-.
باورت میشه  چند روزه هیچی نمیخورم؟._.

تانکر بیفته رو عاملش .-.
ناشناس

سپاس شده توسط Emmɑ
(23-05-2021، 10:39)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2021، 10:38)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شکلات بدم میاد v:

شوخی میکنی ؟ O_O

نه fishing من در این موارد شوخی نمیکنم

میتونی جاش یه شیشه ترشی لیته بم بدی vVv:
(23-05-2021، 7:31)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://dl.akskhor.ir/uploads1/IMG-20210523-082247-283.jpg
@" sclvrFox"
@" Ɗєя_Mσηɗ"
@" ƤᴏᴏƁᴏи"
یه ذره سمت حکومت رجب خائن نرفتن!

قضیه چیه؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان