امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۳ ~×

خب مرسی نوه های گلم مخصوصا نوه ارشدم @*VENUS*  14k
 سپاس شده توسط shghyegh ، *VENUS* ، Mohlek
آگهی
(23-05-2021، 12:02)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@•ДmịrHoSsiŋ•
رعنا ژون به بخش اتاق عمل:^
دکترش از قلم افتاد ._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس

سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Mohlek
(23-05-2021، 12:44)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2021، 12:43)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هن؟
دوتا هس تا نصف خوندم گذاشتم بقیشو بعد کنکور چطو Sleepy  Big Grin

هچ ديدم وبتون زيباي حقيقيو دوست داشتي گفتم بگم سريالشم هس (:
و اين كه بعد كنكورت وبتون دكتر اليزه رو بخون (:

اره اونو ی ساله دارم میخونم جدیدا پیجشو گم کردم Sad
یس یس ولی میخوام اول کامیکو تموم کنم بعد ببینمش Big Grin
توام سوگواریه سایرنهای رو بخااان . من کامل نخوندمش ولی تا جایی ک خوندم عالی بود

(23-05-2021، 12:49)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همتون دیوونه ایین
هم تو
هم اون دلبرش
هم جمشید ._.

○_____○
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، Prometheus
(23-05-2021، 12:08)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2021، 12:01)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شام هم پیتزا میدمD;

ژان ژان دیگه هیچ جوره نمیشه گذشت
شمایلت چه نیکوست حاج خانوم

شما جون بخوا مادرcof
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
(23-05-2021، 12:50)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2021، 12:44)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هچ ديدم وبتون زيباي حقيقيو دوست داشتي گفتم بگم سريالشم هس (:
و اين كه بعد كنكورت وبتون دكتر اليزه رو بخون (:

(23-05-2021، 12:49)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همتون دیوونه ایین
هم تو
هم اون دلبرش
هم جمشید ._.

○_____○

خب از سايت مانهوا بخون
هر چي مانگا و وبتون هست ميزاره
من دارم الان همه پايان يافته هاشو ميخونم (:
دكتر اليزه هم پايان يافتس
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط shghyegh
(23-05-2021، 12:50)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.
عیال؟
(23-05-2021، 12:52)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2021، 12:50)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

○_____○

خب از سايت مانهوا بخون
هر چي مانگا و وبتون هست ميزاره
من دارم الان همه پايان يافته هاشو ميخونم (:
دكتر اليزه هم پايان يافتس

من آنلاین نگا میکردم Big Grin
آخه ترجمش خیلی باحال بود
این سایته رو نمدونم چجوریه اصن
بعد کنکورم یادت باشه همه اینا رو بهم معرفی بنمایی جوجوم
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(23-05-2021، 12:54)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2021، 12:50)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.
عیال؟
سلام ترور شده ._.
ناشناس

سپاس شده توسط Emmɑ
(23-05-2021، 12:57)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2021، 12:54)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عیال؟
سلام ترور شده ._.
سلام عیالم
من میرم خودکشی کنمcry girl
(23-05-2021، 12:25)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا حالا بالا منبر رفتم یه چیز دیگ رو بگم رفع زحمت میکنم:>
مدیریت نویسندگی اینجا هیچ سودی نداره
فکر نکنید کسی مدیره نویسنده اس یا هر پستی داره برتری داره و شما ندارید
والا من تواین چندسالی ک اینجا بودم جز حواشی و اعصاب خوردی برای مدیرا چیز دیگ ای ندیدم
اگ فقط برای چت و سرگرمی میایین خودتونو درگیر هیچ بحثی نکنید و چ بهتر هیچ پستی نداشته باشید^^

خب دیگ ننه تون وصیتشو کرد حرفی نمونده :>

بحث کردن حال میده
ناشناس
 سپاس شده توسط shghyegh

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان