امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۳ ~×

(23-05-2021، 20:30)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لطفا ناشناس رو باز کنید. چنتا تیکه باحال یاد گرفتم میخوام به یکی بیاندازم

آخ گفتی سهند
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط Emmɑ ، *Aɴѕel* ، shghyegh
آگهی
(23-05-2021، 19:26)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2021، 17:31)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:]]]
انگار حسابی مث خودم درگیر جو ادبیات و شعر شاعرین

Telegh_10
راست میگن اول ازدواج کن بعد کچل شو
چون اگ قبلش کچل بشی هیچکی قبول نمیکنه زن تو بشه

اره خیلی (((:

چ خوب :]]
ب اطلاعاتتون چند درصد میدین؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(23-05-2021، 20:22)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2021، 20:20)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"نــــــــــⓐنسی"
اواتارت خدااااااست

کسی هست پنتول رو دوست نداشته باشه؟

نااااااح
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، _sehun_
(23-05-2021، 20:33)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2021، 20:30)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخ گفتی سهند

آخ
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
خب این بیشعوراااااااا چرا از دوازده شب ب بعد ابو برقو قطع نمیکنن45
نمیگن یکی کار داره 45دشوویی داره45میخواد بره حموم45
(((:
 سپاس شده توسط Emmɑ
(23-05-2021، 20:38)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب این بیشعوراااااااا چرا از دوازده شب ب بعد ابو برقو قطع نمیکنن45
ممکن یکی کار داره 45دشوویی داره45میخواد بره حموم45

چون اون موقع برق زیاد مصرف نمیشه.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

منم تیکه دونم پر شده :۷
ولی صاحابش اومد دیگه و بستش ._.

(23-05-2021، 20:32)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@امیر‌حسین
ایا دچار جز خوردگی جزی شده اید؟!
ایا از جز خوردن های پی در پی خسته شده اید؟!
تنها راه  خاتمه به این جر خوردن ها
فقطِ فقطِ مراجعه به مطب دکتر ملیکاس
با ۹۰ درصد تخفیف
Telegh_01
-ما هیچ شعبه دیگری نداریم-

وااااااییییی Telegh_01
تمومششش کنننن
من دیگه نمیتونم Telegh_01
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
(23-05-2021، 20:39)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وااااااییییی Telegh_01
تمومششش کنننن
Telegh_01
نمیتونممم این سمو از خودم دور کنم Telegh_01
Telegh_01

@eliinaz
فیک کی ای؟!
 سپاس شده توسط *VENUS* ، شـــقآیــق
(23-05-2021، 20:42)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2021، 20:39)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وااااااییییی Telegh_01
تمومششش کنننن
Telegh_01
نمیتونممم این سمو از خودم دور کنم Telegh_01
Telegh_01

میدونم حلالم نمیکنی
ولی گذاشتمششششش :۷
من دوسش داشتم
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
(23-05-2021، 20:43)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2021، 20:42)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01
نمیتونممم این سمو از خودم دور کنم  Telegh_01
Telegh_01

میدونم حلالم نمیکنی
ولی گذاشتمششششش :۷
من دوسش داشتم
واییی بهار دیگه برام نفس نمونده

+
لطف کن سم امیرو براش بفرس
 سپاس شده توسط *VENUS* ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان