امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۳ ~×

بحث جذابیه bathtime
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس

سپاس شده توسط *Aɴѕel*
آگهی
(24-05-2021، 15:33)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2021، 15:29)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه اینکه نکنن ولی تعداد دخترایی که شغل و درآمد دارن خیلی کمه. بیشتر هم همون تقصیر خونواده هاس که فقط انتظار دارن دختراشون کارمند و دکتر و پرستار بشن یا منتظر شوهر باشن

و اتفاقاً این بیشتر به ضرر خود دخترشونه تا کس دیگه‌ای.

اصن خیلی عجیبه. زندگی شهری این جور چیزارو وارد فرهنگ کرده. تو روستاها هنوزم خیلی از زن ها هر روز میرن تو زمینای کشاورزی سخت ترین کارهارو انجام میدن بعد تو شهرها یه دختر اجازه نداره مثلا تو یه مغازه کار کنه. چرا؟ چون میگن سخته و زن نباید کار سخت کنه و باید درس بخونه دکتر بشه (با اینکه باز پزشکی جزو سخت ترین شغلاست :/ )
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، Medusa
(24-05-2021، 15:31)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2021، 15:21)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این جا خیلی رو بیمه گیر دادن 
 ما که بخیل نیستیم ایشالا یه پیرمرد پول دار سوار بر مگان سفید برای همه دم بختا بیاد

چرا پیر مرد؟ این دعا نصیب تو ،الهی یه شوگر مامی پولدار گیرت بیاد دیگ لازم نیس انقد سر کار و پول نق بزنی
تو زمونه ایی هستیم ک اکثر دخترا شاعلن ، متقابلا توقع  دارن ک طرف با مسئولین و رو پا ایستاده نصیبشون شه ،الهی پسرای با مسئولیت نصیب دخترامون بشه :]
آینه آینه:/
خونواده ای که درک کنه شرایط پسرا رو کمه همون جور که گفتی نمیخوان کم و کسری باشه 
 یه جوکی هست که میگن دخترمونو از سر راه نیاوردیم ولی پسرا رو از سر راه اوردنTelegh_01
 سپاس شده توسط Mohlek ، Medusa
(24-05-2021، 15:38)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2021، 15:34)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوای تعداد اخطارامو که تو این چند وقتی ک مدیر بودم شات بگیرم بت بدم؟

مگه داریم

چرا نداریم؟
من تو این 1 ماه و 10 12 روز ک مدیر ازمایشی بودم 2 تا اخطار گرفتم :|
تو نویسندگیم 5 6 تا
کل اخطارام 15 تا 20 تاس:|
http://dl.akskhor.ir/uploads1/2021-05-24-17-27-38-کنترل-پنل-کاربر.png

اینایی که امیر داده ماله مدیر ازمایشی بودنه
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۳ ~× 152
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪ ، Mohlek
(24-05-2021، 15:43)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2021، 15:38)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه داریم

چرا نداریم؟
تو نویسندگیم 5 6 تا

اَی خِدا کارت درسته (:
چطور میشه هم مدیر باشی هم اخطار بگیری
۱۵-۲۰ یکم احساس نکردی زیاد گرفتی؟
 سپاس شده توسط BIG-DARK ، Mohlek
(24-05-2021، 15:49)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2021، 15:43)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا نداریم؟
تو نویسندگیم 5 6 تا

اَی خِدا کارت درسته (:
فدایی داری:|
ما مدیرا واسه تصمیم گیری و انتخاب یه نفر برا مدیر یا مسائل دیگه تصمیم میگیرم بعضی جاها به مشکل بر میخوریم و دعوا پیش میاد برا اینک دعوا بدتر نشه اخطار میگیریم بعضی وقتا هم خودمو میگم درست صحبت نمیکنم +18 میگم=|
توی دوران کاربر عادی 12 تا گرفتم=|
نویسندگی 6 تا
و مدیریت 2 تا
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۳ ~× 152
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪ ، Mohlek

مگه داریم

چرا نداریم؟
تو نویسندگیم 5 6 تا

منم تو این سه ماهی که اینجا بودم ۶-۷ بار بن شدم
این آخریا هم قول دادم غلط اصافه نکنم وگرنه تا همین الانشم ۶۰ درصد داشتم 
ناشناس
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪ ، BIG-DARK
(24-05-2021، 15:53)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2021، 15:49)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اَی خِدا کارت درسته (:
ما مدیرا واسه تصمیم گیری و انتخاب یه نفر برا مدیر یا مسائل دیگه تصمیم میگیرم بعضی جاها به مشکل بر میخوریم و دعوا پیش میاد برا اینک دعوا بدتر نشه اخطار میگیریم بعضی وقتا هم خودمو میگم درست صحبت نمیکنم +18 میگم=|
نویسندگی 6 تا
و مدیریت 2 تا

قربونت دادا (:
چه سیستم قشنگی به به

حاجی دعوا نکن فدای اون اعصابت دو روز مدیریت این حرفارو نداره

(24-05-2021، 15:56)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا نداریم؟
تو نویسندگیم 5 6 تا

سلطان
 سپاس شده توسط Mohlek ، BIG-DARK
اخر سر شوهر دار نشدم:v
لعنت به این زندگی
 سپاس شده توسط Mohlek
(24-05-2021، 15:57)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2021، 15:53)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نویسندگی 6 تا
و مدیریت 2 تا

قربونت دادا (:
چه سیستم قشنگی به به

حاجی دعوا نکن فدای اون اعصابت دو روز مدیریت این حرفارو نداره

(24-05-2021، 15:56)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلطان
اصن ذغال قلیونتیم
یه کام بگیر فنا شیم بمولا

(24-05-2021، 16:01)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخر سر شوهر دار نشدم:v
لعنت به این زندگی
با ما ازدواج میکنی ؟
قول میدیم.خوشبختت کنیم
کنترل تلویزیونم مال خودت اصن
ناشناس
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، ▪неизвестный▪

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان