امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۳ ~×

(24-05-2021، 16:24)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2021، 16:16)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس ندادن نشانه شاخخخخخ بودن نیست Telegh_59

تو بده خب

والا من که همیشه میدم

(24-05-2021، 16:24)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس فقط برای نشون دادن موافقتت با حرفیه
مگ الکیم سپاس میدن؟ ._.

مواظب باش سپاسات تموم نشه
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪ ، •ДmịrHoSsiŋ•
آگهی
(24-05-2021، 16:26)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2021، 16:24)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو بده خب

والا من که همیشه میدم

(24-05-2021، 16:24)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس فقط برای نشون دادن موافقتت با حرفیه
مگ الکیم سپاس میدن؟ ._.

مواظب باش سپاسات تموم نشه

خب الان سپاس زیاد چ ب دردت میخوره
اگ همش به همه سپاس بدیم اونوقت چ فرقی هست بین حرف درست و غلط
دیدم یه حرف خیلی مسخره همه اومدن سپاس دادن بعدش خودشون اومدن ریپلایی کردن مخالفش گفتن:|
نمیدونم والا هرجور صلاحه خودتونه
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، •ДmịrHoSsiŋ•
(24-05-2021، 15:40)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2021، 15:33)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و اتفاقاً این بیشتر به ضرر خود دخترشونه تا کس دیگه‌ای.

اصن خیلی عجیبه. زندگی شهری این جور چیزارو وارد فرهنگ کرده. تو روستاها هنوزم خیلی از زن ها هر روز میرن تو زمینای کشاورزی سخت ترین کارهارو انجام میدن بعد تو شهرها یه دختر اجازه نداره مثلا تو یه مغازه کار کنه. چرا؟ چون میگن سخته و زن نباید کار سخت کنه  و باید درس بخونه دکتر بشه (با اینکه باز پزشکی جزو سخت ترین شغلاست :/ )

نمی‌دونم. من خودم اینجوریشو ندیدم. به نظرم اتفاقاً خوبه که اهمیت بدیم به تحصیل دخترامون. اون دسته‌ی "درس بخون و فلان شغل خوب رو به دست بیار" برام قابل درکه باز. ولی یه دسته‌ای هستن که می‌گن تو نه کار کن نه تحصیل، فقط زیبا باش و فریبنده. دلبری بلد باشی کافیه. یه مرد پولدار تور بزن تموم شه بره. (((: 
 سپاس شده توسط •ДmịrHoSsiŋ• ، *Aɴѕel*
(24-05-2021، 16:50)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2021، 15:40)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن خیلی عجیبه. زندگی شهری این جور چیزارو وارد فرهنگ کرده. تو روستاها هنوزم خیلی از زن ها هر روز میرن تو زمینای کشاورزی سخت ترین کارهارو انجام میدن بعد تو شهرها یه دختر اجازه نداره مثلا تو یه مغازه کار کنه. چرا؟ چون میگن سخته و زن نباید کار سخت کنه  و باید درس بخونه دکتر بشه (با اینکه باز پزشکی جزو سخت ترین شغلاست :/ )

نمی‌دونم. من خودم اینجوریشو ندیدم. به نظرم اتفاقاً خوبه که اهمیت بدیم به تحصیل دخترامون. اون دسته‌ی "درس بخون و فلان شغل خوب رو به دست بیار" برام قابل درکه باز. ولی یه دسته‌ای هستن که می‌گن تو نه کار کن نه تحصیل، فقط زیبا باش و فریبنده. دلبری بلد باشی کافیه. یه مرد پولدار تور بزن تموم شه بره. (((: 

زوری که نمیشه. شاید یکی نخواد درس بخونه بخواد کار کنه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(24-05-2021، 15:42)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2021، 15:31)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا پیر مرد؟ این دعا نصیب تو ،الهی یه شوگر مامی پولدار گیرت بیاد دیگ لازم نیس انقد سر کار و پول نق بزنی
تو زمونه ایی هستیم ک اکثر دخترا شاعلن ، متقابلا توقع  دارن ک طرف با مسئولین و رو پا ایستاده نصیبشون شه ،الهی پسرای با مسئولیت نصیب دخترامون بشه :]
آینه آینه:/
خونواده ای که درک کنه شرایط پسرا رو کمه همون جور که گفتی نمیخوان کم و کسری باشه 
 یه جوکی هست که میگن دخترمونو از سر راه نیاوردیم ولی پسرا رو از سر راه اوردنTelegh_01

Telegh_10
یه بار ی چیزیو درست میگیا
I hate that I love you
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16469080349635
 سپاس شده توسط shghyegh
(24-05-2021، 16:10)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2021، 13:24)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو وقت نهایی ها چطوری بودی؟

اییی فهمیدم
پاینده باشی#_#

آقا من نمیدونم این چه جریانیه که از دیرر ۵ - ۶ تا اطلاعیه اومد برام که منو نقل قول کردی تو گ.ا.
درصورتی که همه ارسالا مثل این ارسال خالیه از نقل قول من :/
عجیب است
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط shghyegh
(23-05-2021، 14:52)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اندروید؟
خوش بحالتون
من با ۱1۰۰ میام فلشخور

(24-05-2021، 17:20)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2021، 16:10)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اییی فهمیدم
پاینده باشی#_#

آقا من نمیدونم این چه جریانیه که از دیرر ۵ - ۶ تا اطلاعیه اومد برام که منو نقل قول کردی تو گ.ا.
عجیب است
اره شرمنده نمدونم چرا ی ریپ اشتب زده بودم هرچی مینویسم بالاش اون میاد

نگا اوناهاش Telegh_46

(24-05-2021، 17:14)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

I hate that I love you

عه اون اهنگه
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط م‍حمّد
(24-05-2021، 17:28)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2021، 14:52)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اندروید؟
خوش بحالتون
من با ۱1۰۰ میام فلشخور

(24-05-2021، 17:20)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجیب است

نگا اوناهاش Telegh_46

(24-05-2021، 17:14)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

I hate that I love you

عه اون اهنگه
نفهنیدم، تو هر ارسالی هست؟
عجیبه
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط shghyegh

اندروید؟
خوش بحالتون
من با ۱1۰۰ میام فلشخور

(24-05-2021، 17:34)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2021، 17:28)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگا اوناهاش Telegh_46

عه اون اهنگه
نفهنیدم، تو هر ارسالی هست؟
عجیبه

اوهوم نمدونم چرا

براچی چسبیدی ب من ولم ککککن Telegh_01 6
=/
/=

ناشناس -_-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان