امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳4

(25-05-2021، 21:25)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2021، 21:23)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلفت میخوام

اعراب بذار لامصب
برا چی میخوای؟

25r30
جات تو بهشته:v
بیاد ظرف مرفاوی رو بشوره یه دست خونه تکونی کنه
انقد ننم سرم غر نزنه
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، ▪неизвестный▪
آگهی
(25-05-2021، 21:26)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2021، 21:25)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه عه غهعهعهعهعهعهعهعهعه کی الان بود میخواست چیز کنه ...چیکار¿ میخواستی چیکار کنی
اصن بحث سرچی بود به اینجا رسید¿¿
التماس دعا

التماس تفکر برادر بسیجی
 سپاس شده توسط Emmɑ
بشاشم ب زندگی یا زوده - __-
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق
(25-05-2021، 21:27)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2021، 21:26)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

التماس دعا

التماس تفکر برادر بسیجی
انکهتُ موکلتی غلام در اینجا به معنای حسین
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق
@musalick
انقدر درس نخوان...خرخوان ها درس را میخوارند شما لازم نیست به خود فشار اورده و درس را بخوارید..زیرا مغزتان خسته شده و بو های بد از خود چیز می کند
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek
آیا من نقشم را به خوبی ایفا کرده ­ام؟ پس اگر ای­ن طور است من را با تشویق از صحنه خارج کنید.
 سپاس شده توسط Prometheus ، τοxικ ، شـــقآیــق
(25-05-2021، 21:29)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بشاشم ب زندگی یا زوده - __-

دیر کردی...نمیی زندگی زرد شده؟
شما دیر اومدی v:

(25-05-2021، 21:30)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیا من نقشم را به خوبی ایفا کرده ­ام؟ پس اگر ای­ن طور است من را با تشویق از صحنه خارج کنید.

اره اره اره خدافس
برو سمیه
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، τοxικ ، شـــقآیــق
(25-05-2021، 21:19)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2021، 21:16)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازی قشنگیه اتفاقا والله خوش میگذره (:
حسین داداش جواب ندی من یه عقدی چیزی میخونم به خیر و خوشی تموم شه حاجی
من قصد ادامه تحصیل دارم
و پدر من یک دختر دارد شاه ندارد صورتی دارد ماه ندارد از خوشگلی تا ندارد
به کَسکَسونش نمیدهد به همه کَسونش نمیدهد

ولی به حسین میدش شک ندارم
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Emmɑ ، Prometheus ، شـــقآیــق
تا دیروز که دختر خاله بود
الان شد زنت؟!
عژب
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق ، ▪неизвестный▪
(25-05-2021، 21:20)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2021، 20:19)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون لبخند شهادته عزیز (:

لبخند همیشه لبخنده(:::

پایان غم‌ها لبخند مرگه
واس داستان کودکانه (:
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق ، *Aɴѕel*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان