امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳4

@Ξrιc logιc
یافتممم Telegh_01
آگهی
اینجام ملیکا جان Telegh_01
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، *Aɴѕel*
عه ت امدی
(26-05-2021، 15:50)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 15:39)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما صبا ۱۸ از اصفهان هستی ._.
به به چه باهوش
افتخار میکنم به وجودت

ای بابا خجالتمو بدید نیاز به کشیدن دارم ._.Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(26-05-2021، 15:51)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجام ملیکا جان Telegh_01

خوش برگشتی به خونه فرزندم Telegh_01
 سپاس شده توسط Ξrιc logιc
(26-05-2021، 15:39)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 15:36)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ژوون
من همانم که پیامرسان بین عاشق و معشوقم
از نصف جهان
تقریبا سه ماه دیگر وارد سنی میشوم که حق رای برای انتخاب رییس جمهور را دارم=///

اگر گفتی من کیستم؟
سم Telegh_01

به ژیگر خوبی؟
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(26-05-2021، 15:50)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 15:43)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا نصیب هیچکس نکنه زندونی باشی و بی ملاقاتی ): cry2
یو هاهاها._.
من چخار تا امتحان دیگه میبوسمش میزارمش کنار ._.
نصیب نکنه Sad crying
#زندگی با درس خر است ):
من اگه رییس جمهور بشم اول این درسای اضافه لعنتی رو اضافه میکردم :/
آخه هاتان هاذان ولدان کجای زندگی به دردمون میخوره :///
یا ریاضی ششم به بعد :////
وقتی مثلا میخواییم رشتمون فیزیک باشه بقیه درسا چه غلطی میخورن آخه :/
(26-05-2021، 15:53)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه ت امدی

ملیکا کشوند منو Telegh_01
چطوری؟؟
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Đęąđ.ğïřł
(26-05-2021، 15:55)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 15:39)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سم Telegh_01

به ژیگر خوبی؟
به خوبیت شما چی D:
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(26-05-2021، 15:57)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 15:55)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به ژیگر خوبی؟
به خوبیت شما چی D:

منم نیز خوبم
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان