امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳4

(26-05-2021، 18:02)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.
جدیدای قدیمی ._.
میشود یک معرفی کوچولو بکنین ._.

احسان 23
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، شـــقآیــق
آگهی
(26-05-2021، 13:50)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 13:50)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موزاییکم
جونم سهندکم ^^

عزت سبیلو نبرTelegh_24
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Prometheus ، Mohlek
(26-05-2021، 18:04)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 18:02)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.
جدیدای قدیمی ._.
میشود یک معرفی کوچولو بکنین ._.

احسان 23

._.خوشَم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، τοxικ
(26-05-2021، 18:00)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 17:58)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله دیگه:ngh:
بالاخره ی فرقی باید بین منو بقیه باشه:ngh:
خوبم تو خوبی؟

برداشتین) : (

صدالبته
نه اصلا
دیروز نبودم بجاش داشتم فک میکردم تو بغض قلم چی بنویسم از شانس زیبام لب تاپم نیس._.
اچخبرا چیکارا میکنین
من هوچ
تا الان خواب بودم..بیکار
(26-05-2021، 18:00)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 17:58)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برداشتین) : (

دیگ گفتم بچه ها بیشتر از این نترس و وحشت نکنن والا پس فردا مدیرا میان میگن تو فراری میدی باعث خلوتی اینجا میشی (=

اوم
قشنگ بود
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، τοxικ
(26-05-2021، 18:05)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 18:00)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صدالبته
نه اصلا
دیروز نبودم بجاش داشتم فک میکردم تو بغض قلم چی بنویسم از شانس زیبام لب تاپم نیس._.
اچخبرا چیکارا میکنین
من هوچ
تا الان خواب بودم..بیکار

(26-05-2021، 18:00)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگ گفتم بچه ها بیشتر از این نترس و وحشت نکنن والا پس فردا مدیرا میان میگن تو فراری میدی باعث خلوتی اینجا میشی (=

اوم
قشنگ بود

چه جذاب ._.
خوش بحالت
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(26-05-2021، 18:05)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 18:04)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسان 23

._.خوشَم

شما معرفی نمیکنی؟

(26-05-2021، 18:05)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صدالبته
نه اصلا
اچخبرا چیکارا میکنین
من هوچ
تا الان خواب بودم..بیکار

اوم
قشنگ بود

اونایی ک باید بگیرن میگیرنن Rolleyes
https://youtube.com/shorts/Xw_dddHDH1E?feature=share
درد شدیدی در انگشتم حس کردم(":
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(26-05-2021، 18:06)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 18:05)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.خوشَم

شما معرفی نمیکنی؟

حتمآ
رومینآ ۱۶ ._.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط τοxικ ، شـــقآیــق
بگو شب درو پنجرتو خوب ببندن ._.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(26-05-2021، 18:07)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 18:06)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما معرفی نمیکنی؟

حتمآ
رومینآ ۱۶ ._.

خوشبختم رومینا  4xv

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان